Η παρακολούθηση ακατάλληλου περιεχομένου κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας είναι μία πρακτική που δεν επιδοκιμάζεται. Και φυσικά δεν πρέπει να συμβαίνει. Αλλά συμβαίνει. Η παρακολούθηση μιας ταινίας πορνό κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας είναι παράξενα συνηθισμένη, προφανώς.

Μια μελέτη του 2018 διαπίστωσε ότι υπήρξαν σχεδόν 25.000 απόπειρες πρόσβασης σε πορνογραφία εν ώρα εργασίας. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι αυτό συνέβη μέσα σε ένα σύντομο διάστημα τεσσάρων μηνών μόνο από ip σχετιζόμενες με το βρετανικό κοινοβούλιο.

Λοιπόν, τώρα, μια εταιρεία έχει προσφέρει μια εναλλακτική πορεία καριέρας και πληρώνει τους ανθρώπους για να παρακολουθούν πορνό.

Η διαφήμιση και η συλλογή πληροφοριών

Άντρας παρακολουθεί πορνό

Η Bedbible έχει διαφημίσει μια νέα θέση εργασίας που πληρώνει 20 δολάρια την ώρα ή 3.205 δολάρια το μήνα για να παρακολουθεί «διαδικτυακά βίντεο πορνογραφίας» για να «συγκεντρώσει πληροφορίες και data σε ορισμένους τομείς εστίασης».

Οι τομείς αυτοί αποτελούνται από τις στάσεις του σεξ, τη διάρκεια της πράξης, τον αριθμό των οργασμών, την αναλογία ανδρών και γυναικών, το χρώμα των μαλλιών και την κατανομή της γλώσσας. Τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για τη «διεξαγωγή μιας εμπεριστατωμένης έκθεσης σχετικά με τις τάσεις/στατιστικά στοιχεία στα βίντεο πορνό», σύμφωνα με την αγγελία εργασίας.

Η αγγελία έχει ως εξής: «Οποιοσδήποτε ηλικίας 21 ετών και άνω μπορεί να υποβάλει αίτηση για αυτόν τον νέο ονειρεμένο ρόλο. Δεν έχει σημασία πού στον κόσμο βρίσκεστε, καθώς προσφέρουμε 100% remote εργασία. Φυσικά, θα μιλάμε καθημερινά/εβδομαδιαίως».

Σελίδα πορνό

Και, αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε την αλλαγή καριέρας, η εταιρεία προσφέρει επίσης στους ανθρώπους την ευκαιρία να γίνουν δοκιμαστές σεξουαλικών παιχνιδιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να «έχετε γεννητικά όργανα» και να είστε άνω των 18 ετών.

«Η πορνογραφία είναι μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων λιρών σε όλο τον κόσμο, οπότε μας ήρθε η ιδέα να μάθουμε περισσότερα μέσα από παραδείγματα της πραγματικής ζωής. Επιλέξαμε να διερευνήσουμε τις πιο συνηθισμένες στάσεις σεξ στα 100 πιο δημοφιλή βίντεο για να δημιουργήσουμε μια δίκαιη αναπαράσταση των προτιμήσεων των ανθρώπων στο πορνό. Είμαστε σίγουροι ότι θα μάθουμε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από την έρευνά μας, όπως τι είδους παιχνίδια ρόλων έχουν οι ηθοποιοί, τον αριθμό των οργασμών και τυχόν φετίχ που καλύπτονται», αναφέρει η γνωστή εταιρεία sex toys.