Στα άκρα έφτασε η αγάπη μιας ιδιοκτήτριας για το σκύλο της που αποφάσισε να ξοδέψει 2.000 λίρες σε μια γαμήλια τελετή ώστε το αγαπημένο της κουτάβι να μπορέσει να δεσμευτεί με τον «σύντροφό» του.

Το αγαπημένο ζευγάρι, ο Elvis και η Bella, γνωστοί ως Belvis περιβάλλονταν από τους υπόλοιπους φίλους τους στην «τελετή» η οποία περιελάμβανε ακόμη και μια τριώροφη τούρτα με τροφή σκύλων.

skulia2

Τα δύο σκυλιά έχουν ήδη τα δικά τους κουτάβια μετά από δύο γέννες και η ιδιοκτήτριά τους, η 41χρονη Alma Padillia, αποφάσισε ότι είχε έρθει ώρα να δεσμευτούν και επίσημα με όλο το απαραίτητο τελετουργικό.

skulia3

«Ήξερα ότι οι δύο τους έπρεπε να παντρευτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι προορίζονται στο να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο και ήθελα τα σκυλιά να έχουν το γάμο που εγώ δεν μπορούσα να έχω. Ήταν μια όμορφη μέρα αλλά πολύ αγχωτική για μένα γιατί έπρεπε να βεβαιωθώ ότι τα μωρά μου είχαν το γάμο που ονειρεύονταν και που ήθελαν.

skulia4

Η τελετή έγινε στο Dogs Country Club στο Μάντσεστερ, το Σάββατο 2 Ιουλίου. Η ιδιοκτήτρια του χώρου δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη με το γεγονός καθώς δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. «Ήταν μια θαυμάσια τελετή και όλοι ήμασταν πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενούσαμε την πρώτη γαμήλια για τα σκυλάκια μας.

skulia5

Είμαι πολύ περήφανη για την εκδήλωση, ήταν ένας καταπληκτικό γάμος. Καλεσμένοι ήρθαν ακόμη και από μακριά για να παρευρεθούν και υπήρχαν πολλά σκυλάκια στην τελετή. Υπήρχε επίσης ένα ειδικό τραπέζι με τροφή για σκύλους, για τους τετράποδους πελάτες μας και μια όμορφη τριών επιπέδων γαμήλια τούρτα για να φάνε» ανέφερε.

Η ιδιοκτήτρια τον σκύλων δεν φαίνεται μάλιστα να πτοείται από τα σχόλια που κάνουν λόγο για μια υπερβολική κίνησή της και λέει ότι απόλαυσε όλη την τελετή.

skulia6 skulia7 skulia8 skulia9 skulia10