Η καθημερινότητα ενός σκύλου περιλαμβάνει το κούνημα της ουράς χιλιάδες φορές, παιχνίδια και εξερεύνηση του χώρου. Το ίδιο βέβαια μπορεί να περιλαμβάνει και η καθημερινότητα ενός άνδρα που έχει ως χόμπι να συμπεριφέρεται σαν σκύλος.

Το εκκεντρικό χόμπι ή αλλιώς αυτή η καθημερινή συνήθεια παρουσιάστηκε στο Channel 4 και οι άνδρες που συμπεριφέρονται έτσι μιλούν για την ιδιαίτερη αδυναμία τους. Φορούν στολές σκύλων από λάτεξ και συμπεριφέρονται όπως τα τετράποδα κατοικίδια. Ο 28χρονος Kye, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης επιμένει: «Το παιχνίδι σαν να είσαι κουτάβι δεν αφορά το σεξ, είναι μια μορφή απόδρασης.» Και ενώ οι άνδρες ντύνονται σαν σκύλοι, οι γυναίκες που εμπλέκονται παίρνουν τη μορφή γάτας και μπαίνουν στο παιχνίδι. «Οι γυναίκες που είναι στο παιχνίδι των κατοικίδιων ζώων είναι συνήθως ντυμένες ως γατάκια καθώς ταυτίζονται περισσότερο με τις γάτες απ’ ο,τι με τα κουτάβια» προσθέτει ο Kye.

usnebasf2

Η εκπομπή στο κανάλι παρουσιάζει και την ιστορία του 32χρονου Tom από το Hertfordshire. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του, Rachel, λόγω της επιθυμίας του να ντύνεται σαν ένας σκύλος δαλματίας. «Εξαφανίζεσαι και αρχίζεις να κυνηγάς παιχνίδια κουταβιών. Ψάχνεις τόσο βαθιά με το κεφάλι και αρπάζεις ο,τι θέλεις» λέει ο ίδιος ενώ η πρώην σύντροφός του με την οποία παραμένουν φίλοι αναφέρει ότι δεν το καταλάβαινε ούτε τότε ούτε θέλει να το καταλάβει.

usnebasf3

Οι άνδρες ξοδεύουν αρκετά χρήματα γι΄ αυτό το ιδιαίτερο χόμπι τους και για παράδειγμα ο Tom έχει δώσει πάνω από 4.000 λίρες για τη συνήθειά του τα τελευταία 10 χρόνια. Στην εκπομπή δείχνει τη στολή του από καουτσούκ ο οποίος έχει σωλήνα για να αναπνέει. «Είναι λίγο άβολο για να τη βάλεις και θέλει αρκετή ταλκ» λέει ο ίδιος. Παλιότερα κοιμόταν ακόμη και μέσα σε ένα κλουβάκι για σκύλους ενώ παραδέχεται ότι αυτό ίσως οφείλεται στο ότι ένα κομμάτι του εαυτού του είναι ακόμη θλιμμένο γιατί είχε χάσει στο παρελθόν ένα κουτάβι.

usnebasf4 usnebasf5 usnebasf1