Το να βγάζει κανείς selfies είναι αρκετά συνηθισμένο και αποτελεί μάλιστα αγαπημένη συνήθεια των εφήβων και των νέων. Το να τη στείλεις σε κάποιο φίλο ή συγγενή είναι επίσης πολύ συνηθισμένο. Όμως αυτή η κοπέλα στη φωτογραφία έκανε από τις χειρότερες γκάφες που θα μπορούσε και έστειλε την πιο ακατάλληλη selfie σε μια κοινή συνομιλία στην οικογένειά της και συγκεκριμένα στους γονείς της και στον αδερφό της.

Τι το παράξενο έχει η φωτογραφία; Δύο ερωτικά βοηθήματα στα δεξιά της κοπέλας. Η νεαρή ήθελε να δείξει στους γονείς της και στον αδερφό της τα μαλλιά της αλλά όταν συνειδητοποίησε τη γκάφα της βομβάρδισε τον αδερφό της με μηνύματα για να στείλει στην ομαδική συνομιλία πολλά σχόλια ώστε να «χαθεί» στη ροή η φωτογραφία και να μην την δει η μαμά της.

Η αντίδραση του αδερφού της ήταν άμεση αλλά για άλλο λόγο. Του φάνηκε τόσο αστείο ώστε την ανέβασε στο Igmur έχοντας βέβαια χιλιάδες προβολές και σχόλια. Το σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά που θα στείλει κάπου selfie θα είναι πολύ πιο προσεκτική.

gkafa1

gkafa2