Το 2009 θα είχατε σκεφτεί ότι η οικογένεια Works τα είχε όλα. Οι νεόνυμφοι Josh και Jessa είχαν πολύ καλές θέσεις στη δουλειά τους, μετακόμισαν σε ένα τεράστιο σπίτι πέντε υπνοδωματίων στο Κάνσας και καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους Τζακ.

Το 2011, όμως, κουρασμένοι από τη ρουτίνα τους, πήραν την απόφαση που έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους. Έχοντας και οι δυο δουλειά, που τους επέτρεπε να εργάζονται από οπουδήποτε στον κόσμο, αποφάσισαν να πουλήσουν τα πάντα, να αγοράσουν ένα τροχόσπιτο Airstream και να ανακαλύψουν τον κόσμο!

Πέρασαν 18 μήνες από τη ζωή τους σχεδιάζοντας αυτή τη μεγάλη κίνηση και τρία χρόνια αργότερα ταξιδεύουν ακόμα σε όλη την Αμερική, σε ένα ταξίδι, που έχουν ονομάσει “Tomorrow Somewhere New,”.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, έχουν δημιουργήσει το δικό τους blog, στο οποίο μοιράζονται με τους αναγνώστες τους τις εμπειρίες τους μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Στη Ντακότα

Το Όρεγκον

Τη Georgia

Οι φωτογραφίες τους από την Καλιφόρνια είναι μερικές από τις πιο όμορφες, όπως αυτή από τον Εθνικό Δρυμό Mono Basin.

Και αυτή από τη λίμνη Mono

Ακόμα και από το Horseshoe Bend στην Αριζόνα.

Αξίζει να τους ακολουθήσετε στον προσωπικό τους λογαριασμό Instagram για να ταξιδέψετε με τις εικόνες τους.

Σε ένα ντοκιμαντέρ από την εταιρεία παραγωγής Dark Rye, ο Josh και η Jessa μιλούν για την απόφασή τους να ζήσουν μια νομαδική ζωή, πως χειρίζονται την ανατροφή του Jack και τα μαθήματα ζωής, που κερδίζουν από αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια.

Δείτε το ντοκιμαντέρ: