Η αεροπορική εταιρεία Norwegian airlines πρόκειται να διαθέσει στο επιβατικό κοινό τα πιο φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καραϊβική… μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

Ό,τι πρέπει για καλοκαιρινές… αποδράσεις τους χειμερινούς μήνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η εταιρεία χαμηλού κόστους της Νορβηγίας πρόκειται να προσφέρει φτηνά αεροπορικά εισιτήρια από το Λονδίνο στην Καραϊβική με τις τιμές να ξεκινούν από τα 250 ευρώ περίπου.

Η τιμή αυτή θα αφορά ναύλους απλής μετάβασης σε απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ σε αυτό του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, το μήνα Νοέμβριο.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, το ταξίδι μετ’ επιστροφής ανέρχεται στα 499 ευρώ. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν άλλες αεροπορικές εταιρείες που να εκτελούν απευθείας πτήσεις από Λονδίνο προς Πουέρτο Ρίκο, ενώ οι ναύλοι μετ’ επιστροφής άλλων αερομεταφορέων ξεκινούν από τα 926 ευρώ.

«Η ανταπόκριση που είχαμε στους διηπειρωτικούς προορισμούς ήταν συγκλονιστική. Είναι πολύ ευχάριστο να προσθέτουμε περισσότερους προορισμούς στο χάρτη δρομολογίων μας. Προσδοκούμε να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους πελάτες στις νέες διαδρομές μας, από το Λονδίνο προς την Καραϊβική» ανέφερε ο γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Thomas Ramdahl, σε ένα δελτίου Τύπου.

Οι δύο εβδομαδιαίες πτήσεις θα εκτελούνται Τετάρτες και Σάββατα με ένα νέο Boeing 787 Dreamliner.