Οι επιβάτες της Qantas θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μαγικό κόσμο του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου (Great Barrier Reef) από πρώτο χέρι, από τα… 35.000 πόδια στον αέρα!

Τουλάχιστον όσοι ταξιδεύουν στην Πρώτη Θέση, κι αυτό γιατί η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να εισάγει μια νέα υπηρεσία, τρισδιάστατης, εικονικής πραγματικότητας που θα φέρει εικόνες από το βυθό… ψηλά στον ουρανό!

Χάρη σε ειδικά 3D Virtual Reality headsets οι επιβάτες της Πρώτης Κατηγορίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές εικόνες από το νησί Hamilton και το Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.

«Ως ένας από τους μεγαλύτερους, ιδιώτες επενδυτές στον τουρισμό της Αυστραλίας, προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε νέους τρόπους για να παρουσιάζουμε στο κοινό τους υπέροχους προορισμούς που μπορούν να επισκεφθούν με το δίκτυό μας» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρίας, σύμφωνα με τη MailOnline.

«Οι συσκευές εικονικής πραγματικότητας αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους επιβάτες μας, στις αίθουσες αναμονής της εταιρείας στα αεροδρόμια και σε κάποια από τα διεθνή δρομολόγιά μας. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ξεχωριστή εμπειρία» πρόσθεσε.