Με δύο νέους προορισμούς, απευθείας συνδέσεις της Κύπρου με το Ισραήλ και την Ουκρανία, εγκαινιάζει το θερινό πρόγραμμα η αεροπορική εταιρεία Aegean.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, είναι η πρώτη φορά που η Aegean συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights γι’ αυτό τον προορισμό. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές, επτά κάθε εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές.

Σε ό,τι αφορά τη σύνδεση με το Κίεβο, η εταιρεία επαναφέρει τις πτήσεις που είχαν ξεκινήσει το 2013, αλλά διακόπηκαν το 2014 λόγω των προβλημάτων στην Ουκρανία. Οι πτήσεις θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Και προς τους δύο προορισμούς οι πτήσεις από τη Λάρνακα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A320.

«Η έναρξη των απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ αντιπροσωπεύει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας. Παράλληλα, οι νέες αυτές πτήσεις θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Κύπρο» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, Δ. Γερογιάννης.