Το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ενέργειας οργάνωσε στη Χερσόνησο της Κρήτης ποδηλατοδρομία και συνόδευσε το ηλιακό όχημα «SUNNYCLIST Hybrid Human Solar Vehicles» το οποίο πραγματοποιεί τον γύρο της Κρήτης.

Η συνοδεία ξεκίνησε από το Creta Maris Beach Resort και έφτασε μέχρι το τέλος της Χερσονήσου όπου και αποχαιρέτησε το ηλιακό όχημα και του ευχήθηκε καλό υπόλοιπο ταξίδι.

Η επιστροφή της ομάδας έγινε από τον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου διανύοντας συνολικά απόσταση περίπου 8 χιλιομέτρων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Χερσονήσου Κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ενώ την πομπή συνόδευσε και ομάδα της Αστυνομίας Χερσονήσου.

Η ποδηλατοδρομία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των πελατών άλλα και του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Το Ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει 680 δωμάτια, σουίτες και Bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, children’s club και πολλούς χώρους για εξωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.