Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ παρέστη και φέτος στις μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, συμπεριλαμβάνοντας και την Ινδία στους προορισμούς από τους οποίους το ξενοδοχείο στοχεύει να έλξει επισκέπτες.

Με σαφή στρατηγική επιλογή την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αλλά και τη στήριξη της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας και ειδικότερα του city break, το ΤΙΤΑΝΙΑ αποδεικνύει με τη διεθνή του παρουσία ότι αποτελεί προνομιακή επιλογή για διαμονή στην Αθήνα, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως πρεσβευτής της σύγχρονης τουριστικής  Ελλάδας στο εξωτερικό.
 
Στο πλαίσιο αυτό, το ΤΙΤΑΝΙΑ συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού:
– FITUR International Tourism Trade Fair (Μαδρίτη, 22-26 Ιανουαρίου 2014)
– OTM Travel Trade Show (Βομβάη, 7-9 Φεβρουαρίου 2014), και
– ITB Travel Trade Show (Βερολίνο, 5-9 Μαρτίου 2014)
 
Με γνώμονα και οδηγό τη συνέπεια του ξενοδοχείου στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας, η ολοκληρωμένη παρουσία κύρους του ξενοδοχείου αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και για τους επισκέπτες των εκθέσεων.
 
Ο Διευθυντής Πωλήσεων του ΤΙΤΑΝΙΑ κ. Χρήστος Παναγέας, δήλωσε σχετικά: «Παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η χώρα μας, ο ελληνικός τουρισμός αντιστέκεται και εξακολουθεί να εισφέρει στην αγορά. Ειδικότερα η Αθήνα, μετά τα τελευταία χρόνια δυσκολιών που πέρασε, βρίσκεται σε πλήρη φάση ανάκαμψης. Τα μηνύματα είναι θετικά και πιστεύουμε για το 2014 σε μια διευρυμένη τουριστική περίοδο για την Πρωτεύουσα. Διατηρώντας τη δυναμική του παρουσία στις ανεπτυγμένες αγορές, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ έχει αναπροσαρμόσει την πολιτική του και έχει στραφεί δυναμικά σε αναδυόμενες αγορές που έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν της Αθήνας, όπως η Ινδία και η Βραζιλία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι, και φέτος, ο ελληνικός τουρισμός θα καταγράψει επίπεδα-ρεκόρ και θα δώσει μια δυνατή χείρα βοηθείας στη συλλογική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση».