Η Emirates και η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν την καμπάνια «Οπαδοί για τη Ρεάλ» μέσω της οποίας αναζητούν τους πιο αφοσιωμένους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας, η οποία θα διαρκέσει από 14 Ιανουαρίου έως 7 Μαρτίου 2014, οι οπαδοί καλούνται να κάνουν follow (+1) τις σελίδες της Emirates και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Google+ και να «ανεβάσουν» περιεχόμενο που ενισχύει το engagement των χρηστών για τη Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποιώντας τα hashtags #FansForReal και #FlyToMadrid.

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη, με την ευγενική χορηγία της Emirates, και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η καμπάνια «Οπαδοί για τη Ρεάλ» ξεκινάει με ένα βίντεο που περιγράφει την ιστορία ενός αγοριού που προσγειώνεται στη Μαδρίτη με πτήση της Emirates και φτάνοντας στο γήπεδο Σαντιάγο Μπερναμπέου τον περιμένει μία έκπληξη, καθώς συναντά τέσσερα «αστέρια» της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένων των Luka Modric, Marcelo Vieira, Gareth Bale και Alvaro Arbeloa. Για να δείτε το σχετικό βίντεο, πατήστε εδώ.

Οι οπαδοί μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του διαγωνισμού στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.realmadrid.com/fansforreal.

Η Emirates και η Ρεάλ Μαδρίτης συνδέονται μέσω πενταετούς χορηγία φανέλας του συλλόγου μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017/2018.

Οι δύο οργανισμοί που μοιράζονται ένα κοινό όραμα, να βρίσκονται στην κορυφή των αεροπορικών μεταφορών και του αθλητισμού, αντίστοιχα, κι έχοντας κοινό πάθος για το ποδόσφαιρο, χρησιμοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού ως όχημα για να εμπνεύσουν τους οπαδούς τους και να προσφέρουν νέες εμπειρίες.