Ένα από τα πιο διάσημα beach clubs της Μυκόνου, το Super Paradise στην ομώνυμη παραλία, ξεσηκώνει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο που το επισκέπτονται. Για την ακρίβεια, όταν λες «πάρτι» στη Μύκονο, μόνο ένα όνομα έρχεται στο μυαλό όλων κι αυτό δεν είναι άλλο από το Super Paradise!

Σε απόσταση περίπου 7 χλμ. νοτιοδυτικά της Χώρας, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού κορυφαία ονόματα djs της ηλεκτρονικής σκηνής -κι όχι μόνο- με σκοπό να σας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εδώ θα απολαύσετε το μπάνιο σας (το σετ δύο ξαπλώστρες και μια ομπρέλα κοστίζει 12 ευρώ), ενώ φέτος για πρώτη χρονιά μπορείτε να μετακινηθείτε και με λεωφορεία που αναχωρούν κάθε 30 λεπτά από το παλιό λιμάνι της Χώρας.

Ο παλμός της παραλίας δυναμώνει στις 16.30 καθημερινά, όταν το πάρτι ξεκινά, με τις χορεύτριες και το κοινό να ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης στα ύψη. Οι εντυπωσιακές και σέξι χορεύτριες άλλωστε, του Super Paradise αποτελούν τον πιο εκρηκτικό λόγο να συμμετάσχετε σε ένα από τα πάρτι του!

Καθημερινά: 10.00-02.00

Aπό 15ευρώ/άτομο (γεύμα χωρίς κρασί), 4,50 ευρώ (freddo), 8 ευρώ (ποτά), 11 ευρώ (cocktails)
(Super Paradise, τηλ. 22890-23023 & 22890-25373, http://www.superparadise.com.gr/)