Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τέχνη, το design και την εξελιγμένη τεχνολογία, το ξενοδοχείο QT στο Σίδνεϊ επιβεβαιώνει ότι η τέχνη μπορεί να αναδειχθεί και μέσα από ένα ξενοδοχείο, με τη νέα του συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αυστραλίας (MCA).

Οι εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι του QT είχαν ήδη εδραιώσει τη φήμη του καταλύματος, ως ένα ξενοδοχείο τέχνης και μετά την επίσημη συνεργασία με το μουσείο, αναδεικνύεται το άψογο πάντρεμα της τέχνης με τη φιλοξενία.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση σε εκδηλώσεις, αλλά και ιδιωτικές περιηγήσεις και προβολές των επερχόμενων εκθέσεων και θα ενημερώνονται για τις γκαλερί, που θα φιλοξενεί το QT μέσω του blog του.

Το QT θα συνεργάζεται επίσης με το μουσείο σε μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων που θα ανακοινωθούν για όλο το 2014.

Ήδη το ξενοδοχείο φιλοξενεί έργα πολλών ντόπιων καλλιτεχνών, τόσο στα δωμάτια, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους, πολλά από τα οποία εκτίθενται επίσης στο MCA.

Στο λόμπι του ξενοδοχείου παρουσιάζονται εντυπωσιακά έργα τέχνης, ενώ στο επιχειρηματικό του κέντρο θα παρουσιαστεί μια ακόμα έκθεση.

Τόσο το QT, όσο και το MCA καταλαμβάνουν τα πρωτεία στην τέχνη και το design, καθιστώντας τη συνεργασία τους μια τέλεια συνένωση.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ