Πόσο καλύτερα θα μπορούσε να τελειώσει η μέρα σας σε ένα μαγευτικό χειμερινό σκηνικό από τη θαλπωρή που προσφέρει ένα αναμμένο τζάκι.

Πολλά καταλύματα προσφέρουν στους επισκέπτες τους υπέροχα τζάκια στην ιδιωτικότητα του δωματίου τους, ενώ άλλα τα τοποθετούν σε κεντρικά σημεία των σαλονιών και των εστιατορίων τους, συνθέτοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Σας παρουσιάζουμε πέντε φιλόξενα ξενοδοχεία, που εκτός από πολυτελή διαμονή, προσφέρουν και τη ρομαντική ατμόσφαιρα ενός αναμμένου τζακιού. Ανακαλύψτε τα!

Calistoga Ranch, Καλιφόρνια



Αυτό το πολυτελές «διαμαντάκι» της Napa Valley είναι ένα από τα αγαπημένα καταφύγια για ερωτευμένα ζευγάρια, κατά τη διάρκεια της περιήγησης τους στην διάσημη περιοχή του κρασιού. Κάθε μια από τις 48 ανεξάρτητες κατοικίες διαθέτουν ένα κεντρικό εσωτερικό και εξωτερικό τζάκι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την πολυτελή άνεση του σαλονιού από τη μία πλευρά και την ιδιωτική εξωτερική βεράντα από την άλλη, κάτω από έναστρο ουρανό.

The Ritz-Carlton, Lake Tahoe, Καλιφόρνια

Η υπέροχη κυκλική εστία σε αυτό το καταφύγιο στο βουνό περιβάλλεται από αναπαυτικές πολυθρόνες και καναπέδες, προσφέροντας ρομαντικές στιγμές σε εσάς και τους αγαπημένους σας, σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα στις πλαγιές του Northstar. Μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε το εστιατόριο με γαλλικές επιρροές Manzanita, όπου θα βρείτε επίσης μια αναμμένη εστία.

Tierra Atacama, Χιλή

Οι δραστηριότητες σε αυτό το high- design καταφύγιο στην έρημο Atacama της Χιλής περιλαμβάνουν εξερεύνηση σε τεράστιες αλυκές, αναρρίχηση σε ηφαίστεια και πεζοπορία μέσα από μερικά από τα πιο απόκοσμα εδάφη του κόσμου. Έτσι, είναι συναρπαστικό να γυρίσετε σε ένα ευχάριστο σαλόνι, όπου θα υπάρχει πάντα αναμμένο ένα όμορφο τζάκι. Μπορείτε ακόμα να χαλαρώσετε στη βεράντα, βλέποντας τον ήλιο να δύει πίσω από το ηφαίστειο Licancabur.

Whiteface Lodge, Νέα Υόρκη

Εμπνευσμένο από τις κατασκηνώσεις της δεκαετίας του 1920, που χρησίμευαν ως καταφύγια για την ελίτ της βιομηχανίας , αυτό το πολυτελές οίκημα στο Lake Placid συνδυάζει άψογα το μεγαλείο με τη θαλπωρή. Μια ποικιλία χειμερινών δραστηριοτήτων, από πατινάζ στον πάγο στο παγοδρόμιο του θέρετρου έως cross-country σκι , γίνεται ακόμα πιο ελκυστική όταν ένα αναμμένο τζάκι σας περιμένει στο εστιατόριο Kanu. Ανάβονται επίσης εντυπωσιακές φωτιές στη μεγάλη αυλή, η οποία θερμαίνεται το χειμώνα.

XV Beacon, Βοστόνη

Ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία της Βοστόνης, το Beacon, προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, κάθε ένα από τα οποία έχει το δικό του μοντέρνο τζάκι αερίου. Στον προσωπικό σας χώρο θα βρείτε ακόμα ένα ιδιωτικό μπαρ εφοδιασμένο με εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα, αλλά και ιταλικά μαρμάρινα μπάνια με ντους ψιλής βροχής. Το ξενοδοχείο σας προσφέρει ακόμα και υπηρεσία μασάζ δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας.