Οι επισκέπτες της Αιώνιας Πόλης, από την πρώτη κιόλας στιγμή, που θα φτάσουν, θα αντιληφθούν το μεγαλείο και την ιστορία της σε κάθε τους βήμα.

Η πόλη είναι γεμάτη από ιστορικά κτίρια και πανέμορφα μνημεία. Το σήμα κατατεθέν της είναι αναμφισβήτητα το Κολοσσαίο, ένα πολυφωτογραφημένο μνημείο, που κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια τουριστών.

Αν θέλετε να απολαύσετε το προνόμιο να μείνετε σε μια σουίτα, που έχει την καλύτερη θέα στο Κολοσσαίο από οποιαδήποτε άλλη στην πόλη της Ρώμης, δεν έχετε παρά να επιλέξετε για τη διαμονή σας το πολυτελές Palazzo Manfredi και συγκεκριμένα τη νέα του Ludus Magnus Suite.

Η παράδοση και το avant-garde design συνδυάζονται σε αυτή τη νέα σουίτα, η οποία προσφέρει μοναδική θέα στο μεγαλόπρεπο Κολοσσαίο. Πρόκειται για έναν κομψό και εκλεπτυσμένο χώρο, έκτασης 60 τμ, που αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι και τρία μεγάλα παράθυρα με θέα στο Κολοσσαίο, και ένα άνετο σαλόνι. Η ταπετσαρία από δέρμα, θυμίζει κάτι από την χλιδή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπως και τα βελούδινα υφάσματα, σε χάλκινους και μοβ χρωματισμούς, που είναι εμπνευσμένα από τις κατοικίες της αρχαίας Ρώμης.

Το μπάνιο είναι σχεδιασμένο με τρόπο, που παραπέμπει στα Ρωμαϊκά Λουτρά, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, όπως ένα μεγάλο παράθυρο, από όπου θα συνεχίσετε να θαυμάζετε το Κολοσσαίο. Το μάρμαρο και η χρήση της ταπετσαρίας βινυλίου δίνουν σε αυτό το δωμάτιο τη δική του κομψότητα.

Το Relais & Chateaux Palazzo Manfredi, είναι ένα παλάτι του 17ου αιώνα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Ρώμης. Το εστιατόριο «Άρωμα» του τελευταίου ορόφου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε μεσογειακές γεύσεις με πανοραμική θέα 360 μοιρών.