«Προσγειωθείτε» στο μωβ κρεβάτι, ελέγξτε απ’ τον τεράστιο καθρέπτη της οροφής ότι όλα είναι εντάξει και πατήστε το play. Το Skyfall αρχίζει…

Στη σουίτα 007 του στιλάτου παριζιάνικου ξενοδοχείου Hotel Seven, η σουίτα του James, είναι η πιο περιζήτητη ανάμεσα στις άλλες. Πολύ μωβ, καθρέπτες, λαμπατέρ με βάση περίστροφο και πολλά κρυφά φώτα.

Στη γιγαντιαία οθόνη μπορείτε να διαλέξετε και να δείτε οποιαδήποτε ταινία του θρυλικού βρετανού κατάσκοπου, και να νιώσετε και εσείς πρωταγωνιστές. Ο καθρέπτης της οροφής είναι σέξυ και σας βοηθά να εντοπίζεται τους επίδοξους εισβολείς στο δωμάτιο σας (θεατρικό σχόλιο, η καμαριέρα θα μπει πιθανότατα).

Σειρές από κρυφά και φανερά φώτα, μαύροι τοίχοι και μια φιγούρα γυναίκας που κρατά ένα πιστόλι, φτιάχνουν ατμόσφαιρα. Vintage chic έπιπλα και φουτουριστικά αντικείμενα κοσμούν τη σουίτα, ενώ ο χώρος του lounge με το δερμάτινο καναπέ, είναι ό,τι πρέπει για ένα dry martini (shaken or stirred, διαλέξτε…).

Το μπάνιο είναι άκρως εντυπωσιακό και ολόχρυσο, ενώ διαθέτει και χαμάμ. Μηχανή Nespresso και βάση για i-Pod στη διάθεση σας επίσης.

Info
Διεύθυνση: 20, rue Berthollet, Paris
Website: www.sevenhotelparis.com
Τιμή: από 447 ευρώ τη βραδιά