Δύο ταξιδιωτικοί φορείς συνεργάστηκαν για να προσφέρουν μια από αυτές τις εμπειρίες που αποπλανούν τις αισθήσεις.

Το Al Baleed Resort Salalah και η Oman Expeditions δημιούργησαν ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα.

«Luxe Mobile Camping Adventures» το λένε και είναι εδώ για να μεταφέρει τον πελάτη στις απόκοσμες ερήμους του νότιου Ομάν, εκεί όπου όλα είναι και μοιάζουν διαφορετικά.

Ουρανοί γεμάτοι άστρα, πελώριοι ορεινοί όγκοι, ερημικές παραλίες και η πανταχού παρούσα έρημος να σκεπάζει τα πάντα.

Όλα αυτά μέσα σε πολυτελή 4×4, ώστε να ανακαλύψεις την πλούσια κληρονομιά του τόπου και τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος.

Η αυθεντικότητα της εμπειρίας είναι που ενδιαφέρει εδώ, καθώς το ταξίδι γίνεται με την υψηλή επίβλεψη της τοπικής φυλής Mahrah, που περιδιάβαινε αυτά τα μέρη από την εποχή της Βασίλισσας του Σαβά ακόμα.

Όποιος θέλει μάλιστα να μάθει περισσότερα για τον τόπο και τα πλάσματά του, το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα και ειδικούς στις φάλαινες και τα δελφίνια, αλλά και γεωλόγους, ανθρωπολόγους, αρχαιολόγους, αστρονόμους και θρησκειολόγους για να μυήσουν τον πελάτη σε μυστικά που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Κάθε μέρα περιπλάνησης τελειώνει σε μια από τις πολυτελείς κατασκηνώσεις που έχουν στηθεί σε στρατηγικά σημεία. Κάθε σκηνή έχει το δικό της μπάνιο αλλά και ανέσεις που συναντάς συνήθως σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Όπως ο σεφ, ας πούμε, που ετοιμάζει γαστρονομικές εμπειρίες από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Μεσόγειο.

Στο τέλος του ταξιδιού, θα βρεθείς στο υπερπολυτελές και παραλιακό ξενοδοχείο Al Baleed Resort Salalah by Anantara, ώστε να σκεφτείς τι έζησες μόλις.

Αυτού του τύπου η εμπειρία παρέχεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου ως και τον Απρίλιο κάθε χρονιάς και ξεκινά από τα 7.000 ευρώ…