Όταν η μάχη είναι αληθινή και παλεύεις να εξισορροπήσεις δουλειά και προσωπική ζωή, οι Δανοί έχουν τη λύση.

Η Δανία σκοράρει πάντα πολύ ψηλά στις πιο χαρούμενες χώρες του κόσμου και υπάρχει προφανώς καλός λόγος γι’ αυτό.

Είναι μια χώρα που προωθεί ενεργά την ισότητα, την κοινωνική ευημερία και την ασφάλεια των πολιτών της, θέτοντας αυτές ακριβώς τις θεματικές σε πρώτη προτεραιότητα.

Οι Δανοί παραμένουν σταθερά στις πρώτες θέσεις των ανθρώπων με τους υψηλότερους βαθμούς ικανοποίησης από τη ζωή, κάτι που δείχνει ότι η ζητούμενη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής έχει επιτευχθεί.

Κι αυτό ακριβώς προσπαθεί να επιστρατεύσει η Black Tomato για τους πελάτες της. Όχι απλώς μια γεύση της χώρας, αλλά μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή όποιου αναζητά ηρεμία και προσωπική ευτυχία.

Μια μέρα δηλαδή στην Κοπεγχάγη με έναν ειδικό που σε βάζει στα εταιρικά άδυτα της πόλης για να δεις από πρώτο χέρι πώς ο εργαζόμενος μπορεί να ισορροπεί δουλειά και προσωπικά. Η επαφή με όσους τα έχουν καταφέρει ανοίγει νέες προοπτικές.

Η Black Tomato επιλέγει τη Δανία για ισορροπία στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο, την Ισλανδία για όποιον θέλει να αναπτύξει την επιχείρησή του, το Μαρόκο για εκείνον που θέλει δημιουργικότητα στη ζωή του, το Περού για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, την Κούβα για να βρεις το πάθος σου κ.ά.

Όλα είναι εξατομικευμένα πακέτα που έρχονται να απελευθερώσουν τον πελάτη από τα στεγανά του και να του δείξουν άλλους δρόμους που μπορεί να πάρει. Και όλα είναι φυσικά πανάκριβα, μιας και δεν μιλάμε για τουρισμό, αλλά για μάθημα ζωής.

Η εσωτερική ισορροπία της Δανίας ξεκινά από τα 6.400 ευρώ…