Η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Aman Resorts υποδέχεται στις αρχές Σεπτεμβρίου το νέο της απόκτημα στη Νοτιοανατολική Ασία, το Amanoi στο Βιετνάμ.

Το σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο, που θα περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο Aman Spa, βρίσκεται σε έναν από τους ομορφότερους κόλπους του Βιετνάμ, τον Vinh Hy και πήρε το όνομα του από το συνδυασμό δυο σανσκριτικών λέξεων, που υποδηλώνουν την «ειρήνη» και τον «τόπο».

Το Amanoi είναι ένα ήσυχο καταφύγιο, ιδανικό για πολυτελείς και χαλαρωτικές αποδράσεις, ενώ ακριβώς μπροστά του βρίσκεται μια ειδυλλιακή παραλία με λευκή άμμο. Η πανοραμική θέα της θάλασσας και των ακτών από όλους τους χώρους του είναι μαγευτική.

Το κεντρικό κτίριο είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή βιετναμέζικη διακόσμηση, καταλαμβάνει την κορυφή ενός λόφου και στεγάζει εστιατόριο, μπαρ και μια μεγάλη βεράντα. Όλα τους αξιοποιούν στο έπακρο την εκπληκτική θέα.

Το resort διαθέτει 31 pavillons, μερικά από τα οποία διαθέτουν και ιδιωτικές πισίνες και 5 Aman Villas. Ο σχεδιασμός του συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με το παραδοσιακό βιετναμέζικο στυλ.

Είναι πανομοιότυπα στη διάταξη και το σχεδιασμό και το καθένα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού και υπνοδωματίου, καθώς και deck με ξαπλώστρες ιδανικό για ηλιοθεραπεία.

Το Aman Spa είναι ένας προορισμός από μόνο του, προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το πλούσιο πρόγραμμα του περιλαμβάνει θεραπείες σώματος, απολέπισης, περιποιήσεις προσώπου και μαλλιών, με τη χρήση φυσικών προϊόντων με βιτναμέζικα συστατικά, όπως αρωματικά βότανα, ρύζι και καφέ.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ