Αν είστε λάτρεις της τέχνης και του design, τότε το ξενοδοχείο Boundary είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας στο Λονδίνο ειδικά για αυτή την εποχή, αφού η υπέροχη ταράτσα του είναι από τις πιο διάσημες στην πόλη.

Βρίσκεται ανάμεσα σε γκαλερί και καλλιτεχνικά στούντιο της φημισμένης περιοχής Shoreditch και θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στην τέχνη για τον κάθε εκλεπτυσμένο ταξιδιώτη.

Τα 17 κομψά ιδιόμορφα δωμάτιά του βρίσκονται σε δύο ορόφους και κάθε ένα είναι εμπνευσμένο από ένα θρυλικό σχεδιαστή ή καλλιτεχνικό κίνημα, από το Young British στο Bauhaus και από το Eileen Gray στο Le Corbusier.

Στον τρίτο όροφο οι πέντε σουίτες ακολουθούν τις καλλιτεχνικές τάσεις της Modern Dickensian και της σύγχρονης Chinoiserie και διαθέτουν ιδιωτικό εξωτερικό μπαλκόνι και εντυπωσιακή άποψη της πόλης.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται μεγάλες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD, ασύρματο Internet, χειροποίητα super king κρεβάτια υψηλής ποιότητας, λευκά είδη από την εταιρεία Reed Family Linens, πουπουλένια μαξιλάρια και παπλώματα, καλή ηχομόνωση και μεγάλες ντουλάπες.

Τα μπάνια είναι ξεχωριστά διακοσμημένα, μερικά εξοπλισμένα με κλασικά Czech & Speake εξαρτήματα, άλλα με τις σύγχρονες ιαπωνικές τουαλέτες TOTO. Περιλαμβάνουν όλα προϊόντα περιποίησης REN, θερμαινόμενο δάπεδο και ντους υψηλής πίεσης.

Τα έργα πάνω από 50 καλλιτεχνών και φωτογράφων κοσμούν όλα τα δωμάτια και τις σουίτες, καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου και μάλιστα πολλά από αυτά προέρχονται από τη συλλογή των Terence και Vicki Conran.

Αξιοσημείωτα έργα τέχνης είναι το μεγάλο, πολύχρωμο και τρισδιάστατο έργο του ποπ καλλιτέχνη Richard Smith, η αφηρημένη τοιχογραφία του Javaid Alvi και η εσωτερική διακόσμηση των ανελκυστήρων από τον εικονογράφο Adam Simpson, νικητή του βραβείου Quentin Blake το 2006. Η γαστρονομική εμπειρία στο ξενοδοχείο είναι ανάλογου επιπέδου με τη διακόσμηση του.

Το κεντρικό εστιατόριο αποτίει φόρο τιμής σε διαχρονικές και παραδοσιακές συνταγές της Αγγλίας και της Γαλλίας, με μια καθημερινά μεταβαλλόμενη επιλογή από αλλαντικά και τυριά, καθώς και εκλεκτά κρέατα. Η λίστα κρασιών του μπαρ περιλαμβάνει πάνω από 500 διαφορετικές επιλογές από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί επίσης το Albion, ένα ισόγειο αρτοποιείο, καφετέρια και βρετανικό κατάστημα τροφίμων.

Τιμή: Από 196 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ