Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό! Το ταξιδιωτικό γραφείο Hurlingham Travel με έδρα το Λονδίνο ετοιμάζεται να σάς προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, μια εμπειρία ζωής.

Δίνει τη δυνατότητα σε εκλεκτούς πελάτες να επισκεφθούν κάθε ένα από τα χαρακτηρισμένα από την UNESCO ως μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς και μάλιστα σε ένα και μόνο ταξίδι! Το απίστευτο αυτό εγχείρημα θα κοστίσει για τους τολμηρούς 1,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η διάρκεια του είναι ακόμα άγνωστη.

Τι περιλαμβάνει όμως αυτό το μαγικό ταξίδι; Οι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε συνολικά 157 χώρες και να μεταβούν σε 962 μέρη, τα οποία θεωρούνται ότι έχουν εξαιρετική παγκόσμια πολιτιστική και φυσική αξία.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τις Πυραμίδες στην Αίγυπτο, το Taj Mahal στην Ινδία, την αρχαία πόλη Monte Alban στο Μεξικό, την Petra σύμβολο της Ιορδανίας, την μαγευτική Απαγορευμένη Πόλη στην Κίνα, το Machu Picchu στο Περού, τα τροπικά δάση της Αυστραλίας και τόσα ακόμα.

Αυτό όμως που κάνει το ταξίδι αυτό ξεχωριστό είναι η πολυτέλεια. Το πρακτορείο Hurlingham Travel υπόσχεται να εξασφαλίσει για τους πελάτες του τα καλύτερα ξενοδοχεία, καθώς και διακεκριμένη θέση σε κάθε αεροπορικό ταξίδι, όπου αυτό είναι δυνατόν. Ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει ένα τέτοιο ταξίδι;

Όσοι ενδιαφέρονται για ένα ταξίδι ζωής, εδώ υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.