Η πιο λαμπερή γιορτή της χρονιάς είναι προ των πυλών, προσδίδοντας κάτι από μαγεία και πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα. Μεγάλες και μικρότερες πόλεις στολίζουν κεντρικούς δρόμους και πλατείες και οι χριστουγεννιάτικες αγορές κάνουν την εμφάνιση τους, προσκαλώντας σας στο ονειρικό τους κόσμο!

Το Λονδίνο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η αγαπημένη μικρών και μεγάλων, Winter Wonderland, επιστρέφει δυναμικά από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου στο διάσημο Hyde Park.

Για έξι ολόκληρες εβδομάδες ένα φαντασμαγορικό θέαμα περιμένει τους επισκέπτες της με μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις και αξιοθέατα.

Μπείτε στο εορταστικό πνεύμα σε ένα παραμυθένιο προορισμό, με δωρεάν είσοδο! Μια εντυπωσιακή ρόδα, μια τεράστια χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές γευστικές εκπλήξεις συνθέτουν την εικόνα.

Δραστηριότητες στη Winter Wonderland

Η Winter Wonderland προσφέρει διασκέδαση, γέλιο και ενθουσιασμό για παιδιά και ενήλικες. Απολαύστε πατινάζ στο εντυπωσιακό παγοδρόμιο, που περιβάλλει μια βικτοριανή εξέδρα, μπείτε στο μαγικό Βασίλειο του Πάγου, με το παγωμένο δάσος από γλυπτά φτιαγμένα από πάγο και τα αστραφτερά κάστρα πάγου και να διασκεδάστε με τις ακροβατικές επιδείξεις στα Zippos Circus και Cirque Beserk.

Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες, όπως καρουζέλ και χειροτεχνίες και τα μεγαλύτερα παιδιά να φτάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη στο rollercoaster. Για κάτι πιο ρομαντικό, επιλέξτε την μεγάλη ρόδα και θαυμάστε την πόλη του Λονδίνου από ύψος 60 μέτρων.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά



Κάντε μια βόλτα στα περίπτερα της χριστουγεννιάτικης αγοράς και κάντε τα ψώνια σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε έργα χειροτεχνίας, κοσμήματα και διακοσμητικά, που θα γίνουν το ιδανικό δώρο για τους φίλους και την οικογένεια σας.

Εξερευνήστε την αγορά Angels and Yuletide, όπου γοητευτικά ξύλινα σαλέ ξεχειλίζουν από εορταστικά αγαθά.

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Εάν αισθανθείτε πεινασμένοι ή ότι έχετε ανάγκη από ένα ζεστό ποτό επισκεφθείτε τα εστιατόρια, τα μπαρ και τους πάγκους τροφίμων. Δοκιμάστε ισπανικά churros, ζεστό κρασί ή κρεμώδη ζεστή σοκολάτα.

Θα υπάρχει ακόμα ένα ειδικό τμήμα με γερμανικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως λουκάνικα και μπύρες στο ειδικά διαμορφωμένο Βαυαρικό χωριό.

Εισιτήρια



Η είσοδος στην Winter Wonderland είναι ελεύθερη, αλλά κάποιες δραστηριότητες απαιτούν εισιτήριο, όπως το πατινάζ στον πάγο, τον τροχό και το Μαγικό Βασίλειο πάγου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ