Σουηδικό ταξιδιωτικό περιοδικό αποθεώνει τους Λειψούς

Η σύνδεση μεταξύ μύθου και πραγματικότητας που καθηλώνει


ΤΑΞΙΔΙΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
9:54
06/08/2020
Σουηδικό ταξιδιωτικό περιοδικό αποθεώνει τους Λειψούς
loading

Το δημοφιλέστερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Σουηδίας, το Vagabond, περιλαμβάνει τους Λειψούς στις υψηλότερες θέσεις σε μια λίστα για τους κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα.

Το άρθρο-αφιέρωμα, που εντάσσεται στο πρωτότυπο πρόγραμμα προβολής του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επιχειρεί να γοητεύσει τους εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες, με εικόνες και βίντεο από πολλά διαφορετικά μέρη της χώρας μας, όπως τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, την Αττική και την Κρήτη.

Μεταξύ καθιερωμένων προορισμών, εντύπωση προκαλούν οι ιδιαίτερες προτάσεις για διακοπές σε προορισμούς όπως οι Λειψοί.

«Οι Λειψοί είναι ο τόπος που διαδραματίστηκε μία από τις συναρπαστικότερες περιπέτειες του Οδυσσέα. Η μυθική Ωγυγία, όπως αποκαλούνταν οι Λειψοί, ήταν το ονειρικό σκηνικό που η Θεά Καλυψώ γοήτευσε τον Οδυσσέα», είναι ένα μέρος από την περιγραφή για τους νησιού, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το άρθρο αναφέρεται στη σύνδεση που γίνεται με μοναδικό τρόπο μεταξύ μύθων και πραγματικότητας και συνοδεύεται από εκπληκτική φωτογραφία του ακριτικού νησιού, γεμάτη ελληνικό καλοκαίρι.

«Μέρα με τη μέρα οι Λειψοί γίνονται γνωστοί στην Ευρώπη ως μία αυθεντική εξωτική γωνιά της Ελλάδας», δηλώνει ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει