Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί μια πολυτελή εμπειρία διαμονής, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίρια της Βενετίας;

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξυπνάει κανείς και τραβώντας τις κουρτίνες να αντικρίζει ονειρική θέα στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, με τους γραφικούς γονδολιέρηδες. Κάτι που σίγουρα γνωρίζουν οι celebrities, μεταξύ άλλων οι Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι, και δεν χάνουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το αγαπημένο τους resort στην ιταλική πόλη, που δεν είναι άλλο από το Aman Venice.

Το θέρετρο στη Βενετία που οι celebrities λατρεύουν να επισκέπτονται

Αριστοκρατικό και μεγαλοπρεπές, το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα θρυλικό κτίριο της πόλης, το περίφημο Palazzo Papadopoli, το οποίο υπέστη ριζική ανακαίνιση και με σεβασμό στην ιστορία του μετατράπηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών.

Το αλλοτινό σπίτι της οικογένειας Arrivabene Valenti Gonzaga για σχεδόν 100 χρόνια, αγοράστηκε από την αλυσίδα ξενοδοχείων Aman και αποτελεί ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της αλυσίδας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μια κλεφτή ματιά στο φωτογραφικό του υλικό είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι το ξενοδοχείο μοιάζει με το επίκεντρο της βενετσιάνικης αίγλης. Συνδυάζοντας αρμονικά την πιο μίνιμαλ αισθητική της αλυσίδας ξενοδοχείων, εδώ κανείς μπορεί να απολαύσει τη διαμονή του σε κάποια από τις υπέροχες και απέριττα λιτές σουίτες του, οι οποίες αποτίνουν φόρο τιμής στο μινιμαλισμό και θυμίζουν πολύ σοφίτα. Από την άλλη, όσοι θέλουν να ζήσουν μια πιο extravagant εμπειρία επιλέγουν την Alcova Tiepolo Σουίτα, με τη διάσημη οροφή Rococo και την αναγεννησιακή αισθητική που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Εξίσου ευχάριστη και απολαυστική είναι και η εμπειρία που βιώνει κανείς και στο μικρό μπαρ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα που εκτείνεται μέχρι τις Άλπεις. Ένα άκρως χαλαρωτικό μασάζ ή οι διάφορες ολιστικές τελετές στο εντελώς ατμοσφαιρικό σπα σίγουρα ολοκληρώνουν την εμπειρία με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Δεν είναι, τυχαίο, λοιπόν, που οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θέλουν να μείνουν για πάντα εδώ.