Η άγνωστη φυσική πισίνα της Μεσσηνίας που κλέβει τις εντυπώσεις

Μια καλά κρυμμένη μικροσκοπική παραλία που αξίζει να ανακαλύψετε


ΤΑΞΙΔΙΘΑΛΑΣΣΑ
19:02
05/08/2020
Η άγνωστη φυσική πισίνα της Μεσσηνίας που κλέβει τις εντυπώσεις
1
loading

Στη σκιά της δημοφιλούς και πολυφωτογραφημένης Βοϊδοκοιλιάς στη Μεσσηνία, στέκει μια μικρή παραλία- φυσική πισίνα, άγνωστη ακόμη στους περισσότερους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο λόγος για τη Γλώσσα, κοντά στο Πετροχώρι, μια απίστευτα όμορφη και ανεξερεύνητη γωνιά του νομού που αξίζει κανείς να ανακαλύψει και να θαυμάσει από κοντά. Οφείλει την ονομασία της στο σχήμα της που μοιάζει με γλώσσα, ενώ μέσα από ένα μικρό άνοιγμα εντυπωσιακών βράχων εισέρχεται σε αυτή το νερό της θάλασσας.

Με ονειρικά τιρκουάζ, κρυστάλλινα και εντελώς ήρεμα νερά και μια μικροσκοπική αμμώδη ακτή λίγων μόλις μέτρων, που χωρά το πολύ 30 άτομα, σίγουρα μπορεί να αποκαλεστεί και ως ο επίγειος παράδεισος της Μεσσηνίας. Μάλιστα, αν είστε τυχεροί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας εδώ πριβέ, καθώς η πλαζ παραμένει το κρυφό μυστικό της Μεσσηνίας.

Το άκρως εντυπωσιακό με την Γλώσσα είναι το γεγονός ότι όσο φουρτουνιασμένη κι αν είναι η θάλασσα και τα κύματα λυσσομανούν πάνω στα βράχια που την προστατεύουν, στην μικροσκοπική ακρογιαλιά επικρατεί πάντα η απόλυτη απανεμιά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κώστας 7 +6

    Μην κάνετε το λάθος και πάτε
    Όλη η περιοχή ξέρει ότι μαζεύονται άνδρες γυμνηστες και κάνουν ανομολογητα πράγματα μπροστά σε οικογένειες
    Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο
    [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει