Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές είναι πιο αναγκαίες από ποτέ! Ο καιρός έχει φτιάξει επιτέλους και όλοι μας χρειαζόμαστε λίγη χαλάρωση και καθαρό αέρα τα οποία στερηθήκαμε τους προηγούμενους μήνες.

Προτεραιότητα όλων μας και για το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι η ασφάλεια. Ωστόσο υπάρχει τρόπος να κάνουμε ξέγνοιαστες και ασφαλείς καλοκαιρινές διακοπές.

Λίγο πιο έξω από την Αθήνα υπάρχει ένας μικρός παράδεισος με ακαταμάχητη γοητεία όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Πρόκειται για το Alkyon Resort Hotel & Spa και βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, ανάμεσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελώντας μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας.

Απολαύστε πολυτελή διαμονή στα ευρύχωρα δωμάτια και τις σουίτες του Alkyon Ηοtel και ταξιδέψτε τις αισθήσεις σας στις πανέμορφες εξωτερικές πισίνες και το υπαίθριο Jacuzzi. Αποκτήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο Sky Βar Restaurant και τα βράδια διασκεδάστε στο κοσμοπολίτικο G.P. Bar.

Με τις καλοκαιρινές προσφορές το Alkyon Resort Hotel & Spa θα γίνει ο αγαπημένος προορισμός για εσάς και την οικογένεια σας.

Στο βραβευμένο Spa Center αναζωογονηθείτε με εξειδικευμένες θεραπείες ευεξίας και αναδείξτε το μαύρισμα σας με τα πιο hot summer spa packages. Προσφέρεται δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της εσωτερικής πισίνας (ενήλικες) και δωρεάν χρήση Sauna, Hammam και Jacuzzi (για τους διαµένοντες σε Junior Suites)

Όλες αυτές οι παροχές σε προνομιακή τιμή (από 70€, κατ’ άτομο σε δίκλινο ανά διανυκτέρευση – ενδεικτική τιμή) μετατρέπουν το Alkyon Resort Hotel & Spa σ΄ έναν πραγματικό παράδεισο!

Το Alkyon Resort Hotel & Spa είναι ιδανικό και για οικογένειες με παιδιά λόγω των ευρύχωρων διαμερισμάτων και των μεζονετών, του ασφαλούς περιβάλλοντος χώρου.

  • Παιδότοπος
  • Καταπράσινο πάρκο με παιδική χαρά
  • Παιδική πισίνα 55 τμ.
  • Ποδήλατα
  • Ηλεκτρονικά παιχνίδια
  • Πινγκ – πονγκ και ποδοσφαιράκι
  • Γήπεδο βόλει και μπάσκετ
  • Family Care : ΔΩΡΕΑΝ για ένα παιδί έως 12 ετών (standard/executive/Junior Suite) και 2o παιδί έως 3 ετών (Junior Suite)
  • ΔΩΡΕΑΝ Baby cot σε όλους τους τύπους δωματίων

Στο Alkyon τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ για την προστασία όλων για πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές.

Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, δίπλα σε αξιόλογους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους και την βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, το καθιστά στον καλύτερο καλοκαιρινό προορισμό.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές προσφοράς της καλοκαιρινής περιόδου στο alkyonhotel.gr

Alkyon Resort Hotel & Spa, Βραχάτι Κορινθίας

τηλ. 27410 52010, 210 6425393

alkyonhotel.gr