Οι Μαλδίβες παραμένουν όνειρο ζωής για πολλούς, εκεί που ο Παράδεισος κατέβηκε στη Γη δηλαδή και τον απολαμβάνεις από τη στεριά.

Γιατί να τον απολαύσεις όμως από τη στεριά όταν μπορείς να τον ζήσεις σαν βασιλιάς πάνω στο νερό; Πάνω στο Sea Rex δηλαδή, ένα 40 μέτρων γιοτ ειδικών προδιαγραφών που μετατρέπει ακόμα και το ταξίδι του σέρφερ σε μια πολυτελή θαλάσσια εμπειρία.

Όλα εδώ είναι στη διακριτική σου ευχέρεια, όπως η πισίνα, το σπα, η σάουνα και η αίθουσα αρωματοθεραπείας, όσο το Sea Rex θα σε ξεναγεί σε εκείνες τις γωνιές των 1.200 νησιών που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν.

Αν μάλιστα είσαι λάτρης των κυμάτων, το Sea Rex έχει αποκλειστική συμφωνία με το The Perfect Wave, τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών σερφ στις Μαλδίβες, ώστε να προσγειώνεσαι καθημερινά στα μεγαλύτερα κύματα του Ινδικού Ωκεανού.

Αν πάλι το σερφ δεν είναι το στοιχείο σου, δεν θα μείνεις καθόλου παραπονεμένος από όλα τα άλλα είδη θαλάσσιας αναψυχής που προσφέρονται.

Αν τέλος όλα αυτά δεν είναι για σένα, απολαμβάνεις απλώς τις διακοπές του κροίσου στις 8 υπερπολυτελείς καμπίνες, το δωμάτιο ψυχαγωγίας που ντροπιάζει κινηματογράφους και κινηματογράφους και τις κλεφτές ματιές στις Μαλδίβες με τρόπο που κανείς άλλος δεν ρίχνει.