Το εστιατόριο στο Λονδίνο που σερβίρει στα… σκοτάδια

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τους τολμηρούς


ΤΑΞΙΔΙΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
17:58
05/09/2019
Το εστιατόριο στο Λονδίνο που σερβίρει στα… σκοτάδια
2
loading

Αφήστε τις αισθήσεις να σας οδηγήσουν σε αυτό το εστιατόριο στο Λονδίνο, καθώς η όραση είναι μια αίσθηση που εδώ δεν είναι και τόσο χρήσιμη.

Στο Dans Le Noir? (στα γαλλικά σημαίνει «στο σκοτάδι») ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό με προβλήματα όρασης υποδέχονται τους πελάτες τους στο… απόλυτο σκοτάδι, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να δουν τα πιάτα που θα δοκιμάσουν, παρά μόνο να γευτούν.

Το εστιατόριο προσφέρει τέσσερα διαφορετικά μενού- έκπληξη με πιάτα εμπνευσμένα από τη γαλλική κουζίνα (το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας, πια, λειτούργησε στο Παρίσι), τα οποία οι επισκέπτες του επιλέγουν βάσει της ονομασίας τους –Λευκό (μίξη θαλασσινών και κρέατος), Κόκκινο (κρέας), Μπλε (ψάρι), Πράσινο (για χορτοφάγους). Το ίδιο ισχύει και για τα cocktails- έκπληξη.

Μάλιστα, εκτός από το Λονδίνο το συγκεκριμένης φιλοσοφίας εστιατόριο λειτουργεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως Βαρκελώνη, Παρίσι, Μαδρίτη, Αγία Πετρούπολη και Νίκαια. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι μέρος των εισπράξεων των εστιατορίων προσφέρεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε διάφορες χώρες.

Φωτοφραφίες: Dans Le Noir?

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar […]

    Έχω φαει έτσι στη Ζυρίχη, που απο εκεί ξεκινησε. Απίστευτη εμπειρία!

    1. avatar boobie

      blinde khue the best

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει