Μία σειρά από νέα αξιοθέατα που θα λειτουργήσουν στα πάρκα της μέσα στο 2020 ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η Disney, τα οποία θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες της από την Καλιφόρνια και το Ορλάντο, μέχρι το Παρίσι και το Χονγκ Κονγκ.

Την πρωτοκαθεδρία στις αλλαγές κατέχουν τα πάρκα στην Καλιφόρνια και το Παρίσι, όπου θα δημιουργηθεί το πρώτο camp εμπνευσμένο από τους Εκδικητές, ενώ θα διοργανωθεί και η πρώτη διαδραστική διαδρομή Spider Man.

Στην Καλιφόρνια, επίσης, ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να βρεθεί στην Wakanda, την χώρα του Black Panther, ενώ στην Disneyland του Παρισιού θα μπορούν να μείνουν στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει το επόμενο καλοκαίρι και τα δωμάτιά του θα είναι εμπνευσμένα από αγαπημένους και δημοφιλείς σούπερ ήρωες, γιορτάζοντας, ταυτόχρονα, και τα 80 χρόνια λειτουργίας της Marvel.

Η πρώτη τουριστική ατραξιόν της Disney εμπνευσμένη από την λατρεμένη νταντά Μαίρη Πόπινς θα δημιουργηθεί στο πάρκο του Ορλάντο, ενώ στο ίδιο πάρκο θα λειτουργήσει και ένα ξενοδοχείο εμπνευσμένο από το Star Wars, το οποίο, μάλιστα, θα μοιάζει με διαστημόπλοιο.

Τέλος, στα σχέδια της Disney για το πάρκο της στο Χονγκ Κονγκ και η δημιουργία μιας θεματικής ατραξιόν αφιερωμένης στη Frozen.