Ηρεμία και όμορφες εικόνες στην αρχοντική Ύδρα

Το μικρό νησί με τη μεγάλη ναυτική ιστορία - Δείτε τις φωτογραφίες


ΤΑΞΙΔΙΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
7:23
01/12/2017
Ηρεμία και όμορφες εικόνες στην αρχοντική Ύδρα
2
loading

Το νησί του Αργοσαρωνικού είναι αγαπημένος προορισμός για το καλοκαίρι, αλλά όχι μόνο. Μπορεί το θαλασσινό φόντο και η μεγάλη ναυτική ιστορία της Ύδρας να την ταυτίζουν με το υγρό στοιχείο και τις καλοκαιρινές εκδρομές ή διακοπές, ωστόσο δεν είναι αυτά τα μόνα χαρακτηριστικά της που προσελκύουν πλήθος επισκεπτών κάθε χρόνο.

Ιστορικός τόπος που αποπνέει αρχοντιά, η όμορφη Ύδρα έχει χαρακτήρα ιδιαίτερο και ατμόσφαιρα μοναδική. Από τη μία είναι τα όμορφα πέτρινα κτίριά της με τις κόκκινες κεραμοσκεπές γύρω από το λιμάνι της, από την άλλη είναι η ησυχία λόγω της απουσίας μηχανοκίνητων μέσων.

Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο Μουσείο με το αρχείο της Επανάστασης και θαυμάστε την τοπική αρχιτεκτονική στα περίφημα αρχοντικά της Ύδρας. Τα χαρακτηριστικά κανόνια της και το άγαλμα του Μιαούλη είναι από τα πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα του νησιού.ΥΔΡΑ ΥΔΡΑ ΥΔΡΑ ΥΔΡΑ ΥΔΡΑ ΥΔΡΑ ΥΔΡΑ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Alexandros 43

    Πανέμορφη και αρχοντική! Και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=oHNkbcmGai4&t=74s η Ακτή Υδρας (κάτι διαφορετικό αλλά εξ΄ισου όμορφο) σε ένα καταπληκτικό βίντεο από drone.

    1. avatar Σπήλιος

      Άλλο το ΕΝΑ και άλλο το άλλο (το πράγματι όμορφο βιντεάκι)

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει