Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του COCO-MAT Eco Residences Serifos, από την 1η Μαΐου, στην παγκοσμίου φήμης αλυσίδα ξενοδοχείων Design Hotels.

Τα Design Hotels απαριθμούν συνολικά 283 ξενοδοχειακές μονάδες υψηλής αισθητικής και μοναδικού κύρους σε 50 και πλέον χώρες. Μοιράζονται ένα κοινό όραμα και αξίες και έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στον επισκέπτη. Κάθε μέλος των Design Hotels «διηγείται» τη δική του ξεχωριστή ιστορία,  συνδυάζοντας την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική με την εκλεκτή γαστρονομία, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το ξεχωριστό design.

Το COCO-MAT Eco Residences Serifos συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια με την απαράμιλλη αισθητική του και την προσοχή στη λεπτομέρεια, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτητικές προδιαγραφές των Design Hotels. Το κτίριο που σήμερα στεγάζει το Cocomat Eco Residences, στο παρελθόν αποτελούσε συγκρότημα κατοικιών  μεταλλωρύχων. Χτισμένο το 1910, ανακατασκευάστηκε πλήρως, διατηρώντας όμως το παραδοσιακό ύφος της  τοπικής αρχιτεκτονικής και πάντα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες οικολογικές πρακτικές. Με απόλυτο σεβασμό στη  φυσική ομορφιά της Βαγιάς, το ξενοδοχείο COCO-MAT Eco Residences Serifos, εναρμονίζεται πλήρως με το  τοπίο, δίνοντάς την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει μια υπέροχη διαμονή δίπλα στη φύση ημέρα και νύχτα.

Η συμμαχία μας με τον παγκόσμιο ιστό των Design Hotels προέκυψε έχοντας ως κοινό στόχο να προσφέρουμε ακόμα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στους επισκέπτες μας, ειδικά προνόμια και μια συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής, χωρίς ωστόσο να χάνουμε την ταυτότητα μας και τα αναμφίβολα μοναδικά μας χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά μας, θα τιμήσουμε αυτή τη συνεργασία και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με το ίδιο πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Μαζί θα εξελίξουμε την τέχνη της πολυτελούς και εγκάρδιας φιλοξενίας και θα φροντίσουμε το αναπόσπαστο αυτό κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας να ταξιδέψει εκτός συνόρων, όσο μακρύτερα  γίνεται…

serifos2 serifos3 serifos5 serifos6

serifos4

serifos7