Για τους περιπετειώδεις τύπους οι οποίοι πάντα ονειρεύονταν να ζήσουν έστω και για λίγο κάτω από τη θάλασσα, αυτές οι εκπληκτικές βίλες που ετοιμάζονται περίπου δύο μίλια ανοιχτά της ακτής του Ντουμπάι, ίσως μπορέσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Το εντυπωσιακό ησυχαστήριο που ονομάζεται Floating Seahorse, θα διαθέτει υποβρύχια υπνοδωμάτια και μπάνια με παράθυρα, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, που θα προσφέρουν μια μαγευτική θέα στη θαλάσσια ζωή. Από τη στιγμή που το φιλόδοξο σχέδιο θα έχει ολοκληρωθεί το 2018 θα υπάρχουν περισσότερες από 125 πλωτές βίλες, οι οποίες θα κοστίζουν περίπου 2,2 εκατομμύρια λίρες η κάθε μία και θα συνδέονται με ένα τεχνητό αρχιπέλαγος, που ονομάζεται «Η Καρδιά της Ευρώπης», εκεί όπου θα κατασκευαστούν βέβαια και άλλα πολυτελή καταλύματα.

Οι φωτογραφίες προσφέρουν μια ματιά από το πρώτο Floating Seahorse 2,5 μίλια από την ακτή του Ντουμπάι και είναι η πρώτη μερικώς βυθιζόμενη βίλα απ’ όσες θα κατασκευαστούν. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια νύχτα ακόμη κι αυτό το φθινόπωρο, όταν η πρώτη φάση του έργου θα έχει ολοκληρωθεί.

Στη μεγαλύτερη βίλα των περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων, στο υποβρύχιο επίπεδο θα υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο με μια μπανιέρα με θέα τα ψάρια, αλλά και θερμαινόμενοι καθρέφτες κι ένα ακόμη υπνοδωμάτιο.

Το μεσαίο κατάστρωμα, που θα ονομάζεται «επίπεδο της θάλασσας», θα έχει μια ενιαία διαρρύθμιση με καθιστικό, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, καθώς κι ένα εξωτερικό κατάστρωμα για ηλιοθεραπεία και μια σκάλα για αναρρίχηση μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Στο επάνω επίπεδο, οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν υδρομασάζ, ένα εξωτερικό ντους, να πιουν το ποτό τους στο μπαρ, ενώ υπάρχει επιπλέον και μια μικρή κουζίνα. Ένα τμήμα του χώρου μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπαίθριο υπνοδωμάτιο για όποιον θέλει να χαλαρώσει για λίγο.

Οι βίλες θα είναι επιπλέον εξοπλισμένες με υπηρεσίες τελευταίες τεχνολογίας για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και δορυφορική τηλεόραση, ενώ βέβαια θα υπάρχει και κλιματισμός. Κάθε βίλα θα έχει μπάτλερ, υπηρεσία δωματίου κι έναν προσωπικό σεφ κατόπιν αιτήματος. Παράλληλα θα αναπτυχθούν στα άλλα τεχνητά νησιά κι άλλα υπερπολυτελή καταλύματα.

Πάρτε μια ιδέα για το πώς θα μοιάζουν…

psaria1 psaria2 psaria3 psaria4 psaria5 psaria6 psaria7 psaria8 psaria9 psaria10 psaria11 psaria12 psaria13 psaria14 psaria15 psaria16