Τα σχέδιά της για την κατασκευή νέου πολυτελούς ξενοδοχείου με πισίνα γύρω-γύρω, που σημαίνει θέα 360 μοιρών, και μάλιστα στον.. 50ο όροφο, αποκάλυψε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η πισίνα στο The St Regis στο Ντουμπάι θα κατακτήσει άμεσα μια θέση μεταξύ των πιο εντυπωσιακών σε όλο τον κόσμο καθώς θα διαθέτει πανοραμική θέα στο εμιράτο και τον Περσικό Κόλπο.

Στόχος είναι να τεθεί σε λειτουργία το 2018 και θα είναι μια από τις πισίνες με το μεγαλύτερο ύψος σε όλο τον κόσμο, περίπου 213 μέτρα.

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide αποκάλυψε τα σχέδιά της μετά τη συνεργασία της με τη Nakheel Properties.

Το ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στο Palm Tower, κτήριο 52 ορόφων που σχεδιάζεται να αναγερθεί στο Palm Jumeirah, το μεγαλύτερο τεχνητό νησί στον κόσμο, το οποίο ανήκει στη Nakheel Properties.

Θα είναι το 5ο ξενοδοχείο St Regis που θα ανοίξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το δεύτερο στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με τη Starwood, 289 δωμάτια και σουίτες θα εκτείνονται στους πρώτους 18 ορόφους του Palm Tower ενώ οι υψηλότεροι όροφοι θα φιλοξενούν 504 διαμερίσματα.

Στον 51ο θα κατασκευαστεί εστιατόριο και στον 52ο παρατηρητήριο ανοιχτό στο κοινό.

Το Palm Tower θα συνδεθεί με το νέο εμπορικό κέντρο Nakheel Mall, το οποίο αναμένεται να ανοίξει φέτος με 350 καταστήματα, σινεμά με 15 αίθουσες, 12 εστιατόρια και ιατρικό κέντρο.

ryhag3 ryhag2 ryhag1