Στρατηγικής σημασίας συνεργασία σύναψε η Mideast Travel και η Kuwait Airways, με το πολυβραβευμένο ταξιδιωτικό γραφείο να καθίσταται πλέον γενικός αντιπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στη χώρα μας. Μετά από 20 και πλέον χρόνια η Kuwait Airways, μια από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες του Αραβικού Κόλπου, επιστρέφει, γεφυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τους πολιτισμούς της Ελλάδας και όλης της Ανατολής. Από το περσινό καλοκαίρι ξεκίνησαν οι πρώτες πτήσεις στη Μύκονο που συνεχίστηκαν και το θέρος του 2023, στις 16 Ιουνίου είχαμε και την πρώτη πτήση από το Κουβέιτ προς την Αθήνα. Τον Σεπτέμβριο ελήφθη η πιο σημαντική απόφαση της εταιρείας, να συνεχίσει τις πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο τα καλοκαίρια.

Πλέον το χειμερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 2 πτήσεις την εβδομάδα. Κάθε Τρίτη και Σάββατο πραγματοποιούνται οι πτήσεις Κουβέιτ – Αθήνα (10:30 π.μ. – 14:00) και Αθήνα – Κουβέιτ (15:00 – 20:00). Η διάρκεια της πτήσης είναι 4 ώρες και το κόστος εισιτηρίου ξεκινά από τα 320 ευρώ (με δύο χειραποσκευές, από 23 κιλά η κάθε μία).

Στόχος της συνεργασίας μεταξύ Mideast Travel και Kuwait Airways είναι η σταθερή εγκατάσταση της δεύτερης στην Ελλάδα, η αύξηση της συχνότητας των πτήσεων και η συνεργασία της αεροπορικής με άλλες ελληνικές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την Kuwait Airways» δηλώνει η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της Mideast Travel σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρέσβης του Κουβέιτ στη χώρα μας Μανσούρ Σάαντ Αλολαϊμι όπου προσφέρθηκαν στους καλεσμένους και εδέσματα από την παραδοσιακή κουζίνα του εμιράτου.

Η κ. Μούσμπε πρόσθεσε επίσης ότι «τον Ιούνιο του 1983, σαράντα χρόνια πριν, ιδρύθηκε το ταξιδιωτικό πρακτορείο και συμπτωματικά στην επέτειο των 40 χρόνων ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία με τους καλύτερους οιωνούς. Η ένωση των δυνάμεών μας με την Kuwait Airways αποτελεί κοινή δέσμευση για την παροχή εξαιρετικών ταξιδιωτικών εμπειριών, ένα επισφράγισμα της μακράς αυτής πορείας μας.

Ως κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα, η Mideast Travel φημίζεται για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη σημαντική γνώση στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις. Η συνεργασία με την Kuwait Airways πρόκειται να θέσει νέα όρια στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά και εξασφαλίζοντας στο κοινό ένα απρόσκοπτο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος».