Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα εντυπωσιακό παλάτι, ιδιοκτησία της βασιλικής οικογένειας της Τζαϊπούρ, με όλες τις πολυτελείς ανέσεις να δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Το Šujan Rajmahal Palace θα ανοίξει τις πύλες του, το Νοέμβριο, προσκαλώντας τους επισκέπτες του να ζήσουν αξέχαστες στιγμές.

Το παλάτι του 18ου αιώνα είναι ένα από τα παλαιότερα της πόλης. Χτίστηκε το 1720 για τον μαχαραγιά και αποτέλεσε την κατοικία Ινδών βασιλιάδων για αιώνες. Κατά τη διάρκεια της ακμής του φιλοξένησε βασιλικές οικογένειες και διασημότητες από όλο τον κόσμο.

Σήμερα, μετά από μια ριζική ανακαίνιση, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες του σε χώρους, που αποπνέουν την παλιά του αίγλη και συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία με την μοντέρνα διακόσμηση.

Έμφαση έχει δοθεί και στα έντονα χρώματα, τα τολμηρά σχέδια και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ενώ κάποια από τα δωμάτια θα διακοσμηθούν αποκλειστικά με ένα χρώμα, όπως το ροζ και το πράσινο.

Το παλάτι είχε αρκετές μετατροπές στο πέρασμα των αιώνων. Κάποια χαρακτηριστικά του παραμένουν από την εποχή του Mughal, αλλά το πρότερο ροδαλό εξωτερικό του θυμίζει σήμερα αγγλική γεωργιανή αρχιτεκτονική, με στοιχεία Art Deco.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του θα είναι οι όμορφα διαμορφωμένοι κήποι, με την πισίνα και τις ρομαντικές γωνιές.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ