Μοναδική θέα, υπέροχη ατμόσφαιρα, άριστες υπηρεσίες και αξέχαστες στιγμές διακοπών, υπόσχεται και φέτος το «Xenia Poros Image» στον Πόρο, που άνοιξε τις πύλες του για τη σεζόν πριν από λίγες ημέρες.

Το ιστορικό ξενοδοχείο, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τόσο για ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο όσο και για μοναδικές διακοπές, μιας και παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και αξέχαστη διαμονή στον Πόρο.

Βρίσκεται στην υπέροχη παραλία Νεωρίου, λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο του Πόρου και σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, ανάμεσα σε γαλαζοπράσινα νερά, κατάφυτους λόφους και με μια μοναδική θέα, την γραφική πόλη του Πόρου.

Διαθέτοντας άνετα δωμάτια και σουίτες με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, συνεδριακό χώρο, γυμναστήριο με σάουνα, ιδιωτική μαρίνα, κοσμοπολίτικη αμμώδη παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες και beach bar, καθώς και ένα εξαιρετικό εστιατόριο με μεσογειακή δημιουργική κουζίνα, το ξενοδοχείο ξαφνιάζει τους επισκέπτες με το πόσα πολλά προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα είναι μια απόλυτα “value for money” επιλογή.

Παράλληλα, η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολη μιας και ο Πόρος είναι ένα μικρό, αλλά μαγευτικό νησί σε απόσταση μιας ώρας από Αθήνα.

Το Xenia Poros Image έχει σχεδιαστεί από τον Άρη Κωνσταντινίδη, έναν από τους πιο διάσημους και αναγνωρισμένους Έλληνες αρχιτέκτονες της δεκαετίας του 60.

Μόλις δυο βήματα από το κέντρο του Πόρου και το λιμάνι, βασιζόμενος στις αρχές της αρχιτεκτονικής του που τον έκαναν γνωστό σε όλο τον κόσμο: τη δημιουργία καλαίσθητων κτισμάτων από φυσικά υλικά, απόλυτα εναρμονισμένων με τον περιβάλλοντα χώρο. Το Xenia Poros θεωρείται ανάμεσα στα καλύτερα δημιουργήματα του αρχιτέκτονα μαζί με το Ξενία Ναυπλίου και το Ξενία Μυκόνου.

To ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως, με απόλυτο σεβασμό στο αρχικό του στυλ, το 2000.

Η ανακαίνιση διατήρησε τον αυθεντικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου, ενώ δόθηκε έμφαση στη βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων, ώστε να παρέχονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ