Στα Small Luxury Hotels of the World (SLH) γνωρίζουν καλά ότι οι διακοπές μπορούν να εξελιχθούν σε μία αγχωτική περίοδο της ζωής μας…

Από την προετοιμασία και τα ψώνια, μέχρι την καθαριότητα και το μαγείρεμα, τα πράγματα αυτές τις ημέρες μπορούν να μετατραπούν σε χρόνο μηδέν από διασκεδαστικά σε υπερβολή και εξάντληση.

Ευτυχώς, οι ξενοδόχοι των Small Luxury Hotels of the World έχουν δημιουργήσει μια σειρά εορταστικών – θεματικών πακέτων στα διάφορα πολυτελή καταλύματα ανά τον κόσμο ώστε, ποιος ξέρει;- να καταφέρουμε αυτή τη χρονιά να διασκεδάσουμε, να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν τη δουλειά!

Τα SLH παρουσιάζουν τις καλύτερες προσφορές για χριστουγεννιάτικα πακέτα διακοπών σε πολυτελή καταλύματα, που προσφέρουν εκτός των άλλων, ιδανικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα ψώνια!

St. Jame’s Hotel & Club, Λονδίνο, Αγγλία

Ένα εξαιρετικά γοητευτικό καταφύγιο του Λονδίνου, το St James Hotel and Club συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την παραδοσιακή γοητεία με τη σύγχρονη κομψότητα. Σε ιδανική τοποθεσία, σε έναν ήσυχο δρόμο κοντά στο Mayfair και το Piccadilly, αυτό το κρυμμένο διαμάντι στεγάζεται σε ένα κομψό αρχοντικό και διαθέτει ένα γκουρμέ εστιατόριο, ένα μπιστρό, μια ωραία συλλογή από έργα τέχνης και πρόσβαση σε ένα κοντινό σπα.

Τα δωμάτια και οι σουίτες στο St James έχουν μια κομψή ατμόσφαιρα με χειροποίητη ταπετσαρία από μετάξι σε απαλά ουδέτερα χρώματα, μαύρα λουστραρισμένα έπιπλα και χειροποίητους πολυελαίους από κρύσταλλα Murano. Πρωτότυπα έργα τέχνης κρέμονται στους τοίχους σε όλα τα δωμάτια.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Executive Chef William Drabble επιβλέπει όλες τις πτυχές της έννοιας «δείπνο» στο εστιατόριο Seven Park Place και στο πιο ανεπίσημο χώρο William’s Bar and Bistro.

Η Bond Street, διακοσμήθηκε και φωτίστηκε ειδικά για αυτές τις ημέρες σε όλο της το μεγαλείο. Βρείτε το ιδανικό δώρο για όλους όσους έχετε στην λίστα σας, ακόμα και τον εαυτό σας!

Το πακέτο «Χριστουγεννιάτικες Αγορές» διατίθεται στην τιμή των 317 ευρώ ( + 20 % ΦΠΑ), ισχύει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου και περιλαμβάνει:

– Διανυκτέρευση σε Superior Room.
– Πλήρες English Breakfast για δύο άτομα.
– Complimentary Δώρο: μία πασμίνα από το House of Casmir.
– Μία VIP πρόσκληση στο Burlington Arcade και Liberty (με 10 % έκπτωση σε επιλεγμένα καταστήματα).

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Brooks Hotel, Δουβλίνο, Ιρλανδία

Απολαύστε ένα μοναδικό θερμό καλωσόρισμα στο Brooks Hotel, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπου το φιλικό προσωπικό θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως σαν στο σπίτι σας. Με τα χρόνια, αυτό το κομψό κεντρικό ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη για το εκπληκτικό φαγητό και την επαγγελματική εξυπηρέτηση και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις μπουτίκ και τα εστιατόρια στην Grafton Street.

Το Brooks Hotel διαθέτει όμορφα επιπλωμένα δωμάτια, διακοσμημένα με σύγχρονα έργα τέχνης. Χαλαρώστε στο φιλόξενο σαλόνι του, επενδεδυμένο με ξύλο βελανιδιάς, που συμπληρώνεται από μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη.

Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό το εστιατόριο Francescas ειδικεύεται σε καινοτόμες επιλογές από την ιρλανδική και τη διεθνή κουζίνα με πιάτα που παρασκευάζονται από τα καλύτερα τοπικά και βιολογικά προϊόντα.

Κάντε τα ψώνια ακόμα πιο ευχάριστη διαδικασία με λίγες φυσαλίδες… Απολαύστε ένα ποτήρι παγωμένο Prosecco, πριν εφορμήσετε στα καταστήματα της Grafton Street, μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Χάρη στη συνεργασία του ξενοδοχείου με το Brown Thomas , ένα από τα πιο εμβληματικά πολυκαταστήματα του Δουβλίνου, κερδίζετε και το bonus δώρο μιας δωροεπιταγής 50 ευρώ.

Το πακέτο «Prosecco & Shopping» διατίθεται στην τιμή των 210 ευρώ/ανά διανυκτέρευση, ισχύει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει:

– Δωρεάν ποτήρι Prosecco.
– Δωροεπιταγή 50 ευρώ από τα Brown Thomas.
– Δεν απαιτείται ελάχιστη παραμονή.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Hotel Ella, Austin, Τέξας

Χτισμένο στα τέλη του 19ου αιώνα στην περιοχή του Austin στο Τέξας, το ξενοδοχείο Ella έχει υποστεί μια εκτεταμένη ανακαίνιση, προσφέροντας πολυτελή και άνετη διαμονή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πλέον μία εντυπωσιακή εσωτερική αυλή με πισίνα, ιδιωτικές καμπάνες, ένα αστραφτερό νέο εστιατόριο και lounge και απέχει μόλις λίγα λεπτά από την κεντρική επιχειρηματική περιοχή, το Warehouse District και τη Sixth Street.

Τα 48 δωμάτια, 10 από αυτά υπέροχες σουίτες είναι όμορφα διακοσμημένα και δημιουργούν μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Κάποια από αυτά διαθέτουν βεράντα με θέα στο φιλόξενο περιβάλλοντα χώρο. Περιπλανηθείτε στους κήπους και ανακαλύψτε την ιστορική ατμόσφαιρα του κτήματος.

Το τοπικό αμερικανικό μπιστρό με casual εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, Goodall Kitchen & Bar, συνδυάζει τη σύγχρονη αμερικανική κουζίνα με την ευαισθησία της περιοχής.

Φεύγοντας από το ξενοδοχείο θα είστε εξοπλισμένοι με μία κάρτα δώρο 100 δολαρίων από την American Express, που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την αποστολή των αγορών, ενώ κατά την επιστροφή σας ένα foot massage θα αναλάβει να καταπραΰνει τα κουρασμένα από το περπάτημα πέλματά σας. Το πρωινό για δύο, που περιλαμβάνεται επίσης στο πακέτο, θα αναλάβει να ξαναφορτίσει τις μπαταρίες σας.

Το πακέτο «Holiday Shopping» διατίθεται στην τιμή των 290 ευρώ, ισχύει μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει:

– Δωροκάρτα 100 δολαρίων της American Express.
– Foot Massage.
– Πρωινό για δύο.
– Δεν απαιτείται ελάχιστη παραμονή.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Hotel Chandler, Νέα Υόρκη

Η αρχοντική κομψότητα δένει άψογα το κλασικό κτίριο που φιλοξενεί το ξενοδοχείο Chandler, ένα προσφάτως ανακαινισμένο κατάλυμα, που προσφέρει μια αναζωογονητική σπιτική ατμόσφαιρα με μια εκλεπτυσμένη αίθουσα βιβλιοθήκης για εργασία ή χαλάρωση, ένα σύγχρονο γυμναστήριο και μοναδικής αισθητικής δωμάτια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο Madison Square Park, το Empire State Building και την Times Square, καθιστώντας το την ιδανική βάση για να εξερευνήσει κάποιος τη Νέα Υόρκη.

Η ατμόσφαιρα στο Chandler προσφέρει ηρεμία και γαλήνη από την πρώτη στιγμή. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντανακλούν το διαχρονικό στυλ του ιστορικού κτηρίου. Η απόλυτη άνεση συνδυάζεται με αυθεντικά τζάκια και προσεγμένα έπιπλα, που προσφέρουν στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη αίσθηση ευημερίας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον σωστό τρόπο, με πρωινό στο Juni και τελειώστε με ένα ποτό στο μπαρ Chandler. Το Juni είναι ένα boutique εστιατόριο του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin Chef Shaun Hergatt, που βρίσκεται στην περιοχή Flatiron της Νέας Υόρκης.Το εστιατόριο 50 θέσεων προσφέρει εποχιακά μενού, φτιαγμένα με φρέσκα υλικά.

Μόλις λίγα βήματα μακριά από μερικές από τις καλύτερες μπουτίκ του Μανχάταν, αυτό το πακέτο ξέρει ακριβώς τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες και το αποδεικνύουν με μια complimentary τσάντα η οποία κρύβει στο εσωτερικό της μία δωροκάρτα 50 δολαρίων της American Express καθώς και κοκτέιλ για δύο στο signature εστιατόριο Juni.

Το πακέτο «New York Fashionista» διατίθεται από 181 ευρώ, ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει:

– Πολυτελείς διανυκτερεύσεις.
– Complimentary gift bag.
– Δωροκάρτα 50 δολαρίων της American Express.
– Signature κοκτέιλς για δύο στο Juni.
– Δεν απαιτείται ελάχιστη παραμονή.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ