Οι επισκέπτες στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας μπορούν τώρα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία τέχνης επιλέγοντας να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο, στο οποίο κάθε υπνοδωμάτιο έχει μετατραπεί σε πίνακα ζωγραφικής.

Το Majestic Minima Hotel προχώρησε σε μια πρωτοποριακή ανακαίνιση, μετατρέποντας τους χώρους του σε πραγματικά έργα τέχνης.

Τα 46 δωμάτια του ξενοδοχείου παραχωρήθηκαν σε καλλιτέχνες της Νότιας Αυστραλίας, οι οποίοι κατάφεραν να τα μεταμορφώσουν, αποτυπώνοντας ο καθένας σε αυτά το προσωπικό του όραμα δημιουργικότητας και δημιουργίας.

Οι τοίχοι και οι οροφή κάθε δωματίου παρουσιάστηκαν σαν ένας κενός καμβάς και διακοσμήθηκαν από αναδυόμενους ή και γνωστούς καλλιτέχνες της Αυστραλίας με ανάγλυφες εγκαταστάσεις και τοιχογραφίες που σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν graffiti.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να περάσουν τη νύχτα σε μια συγκεκριμένη αίθουσα τέχνης, την οποία θα επιλέξουν από την online γκαλερί του ξενοδοχείου. Οι επιλογές πολλές και έκρως ενδιαφέρουσες, κυμαίνονται από ρομαντικά μοτίβα, μέχρι πολύ έντονα χρωματιστά σχέδια.

Το Majestic Minima Hotel, που άνοιξε το 2008 έχει κερδίσει μια θέση στα πιο εναλλακτικά και ξεχωριστά καταλύματα της πόλης. Το τριώροφο κτίριο αυτού του boutique ξενοδοχείου, περιέχει 46 μικρά δωμάτια στούντιο, καθένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο με υπέρδιπλο κρεβάτι, τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi και υπερσύγχρονο μπάνιο.

Τιμή: Από 67 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ