Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 34 μέχρι 60 ευρώ τη βραδιά, για το μήνα Ιούλιο. Από την Σαντορίνη στη Νάξο και από την Ίο στη Σέριφο, αυτά τα οικογενειακά ξενοδοχεία σας προσφέρουν άνετες και χαλαρωτικές στιγμές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Golden Sun Hotel – Ίος

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει παιδική πισίνα, ανοιχτή εξωτερική πισίνα και δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Διαθέτει για τους επισκέπτες του, μεταξύ άλλων, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, αποθήκευση αποσκευών και δωμάτιο με τηλεόραση. Βουτήξτε στην πισίνα και απολαύστε το ποτό σας στο pool bar.

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ψυγείο και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, ενώ διαθέτει πανοραμική θέα στην θάλασσα και στην πισίνα.

Το Golden Sun Hotel βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία Γιαλός, ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές σας βουτιές.

Info

Αξιολόγηση: 8,9
Τιμή: 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Lagada Beach Hotel – Μήλος

Με πανοραμική θέα στην παραλία, το ξενοδοχείο, Lagada Beach Hotel Αδάμας, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet και βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το Εκκλησιαστικό Μουσείο Μήλου.

Προσφέρει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, πισίνα και υπάλληλο υποδοχής. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν καφετέρεια, γήπεδο τένις και ιδιωτική παραλία. Δωμάτια μη καπνιστών είναι διαθέσιμα κατόπιν ζήτησης.

Τα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο, τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών, ενώ προσφέρουν πανοραμική θέα στην θάλασσα και είναι διακοσμημένα σε παραδοσιακό στυλ.

Τοποθετημένο σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από τις παραλίες Σαρακίνικο και Μήλος, το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν στάθμευση. Το Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Info

Αξιολόγηση: 6,6
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Domna Petinaros Apts Hotel – Μύκονος

Το Domna Petinaros Apts Hotel βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, ενώ διαθέτει δωμάτια πρόσφατα ανακαινισμένα με σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Έχει 16 δωμάτια, ενώ διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Τα άνετα δωμάτια του προσφέρουν κουζινάκι και τηλέφωνο.

Τοποθετημένο στην περιοχή Μικρή Βενετία, το ξενοδοχείο αποτελεί την τέλεια βάση για τις διακοπές σας στην πόλη. Τέλος, πολλές παραλίες του νησιού απέχουν μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 6,7
Τιμή: 59 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Dream View Hotel – Νάξος

Κτισμένο στο κεντρικότερο σημείο της πόλης το ξενοδοχείο Dream View, προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet και δωρεάν πάρκινγκ.

Έχει 9 δωμάτια και προσφέρει κήπο.Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ψυγείο, κουζινάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Τοποθετημένο στην περιοχή Αγία Άννα, αποτελεί την τέλεια βάση για τις διακοπές σας στην πόλη. Το κάστρο της Νάξου απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 45 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Στούντιο Διαμερίσματα Όνειρο – Νάξος

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης, το συγκρότημα διαμερισμάτων, Στούντιο Διαμερίσματα Όνειρο, προσφέρει δωρεάν σύνδεση Wi-Fi και δωρεάν πάρκινγκ. Όλα τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα, ενώ διαθέτουν και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Οι επισκέπτες του συγκροτήματος μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά θεραπειών spa. Διατίθενται ακόμα πολλές επιλογές για να χαλαρώσετε, όπως τζακούζι και σάουνα.

Η μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο θα γίνει δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των αποσκευών σας και συνεργασία με γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Τα μεγάλα διαμερίσματα διαθέτουν συσκευή για καφέ ή τσάι, μπάρμπεκιου και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 34 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Asteras Paradise Hotel & Apartments – Πάρος



Το ξενοδοχείο Asteras Paradise διαθέτει 59 δωμάτια, κέντρο ευεξίας και γήπεδο τένις. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν παιδική πισίνα, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δραστηριότητες, όπως windsurfing, κέντρο ιππασίας και μίνι γκολφ, ενώ προσφέρεται η χρήση τζακούζι, ανοιχτής εξωτερικής πισίνας καθώς και σάουνας.

Όλα τα μεγάλα δωμάτια έχουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Διαθέτουν τζάκι, κλιματισμό και ψυγείο, εξοπλισμό σιδερώματος και τηλέφωνο. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου ανοίγει για πρωινό και σερβίρει πιάτα ελληνικής κουζίνας. Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χαλαρώνοντας στο μπαρ.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 57 ευρω

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Akrotiri Hotel – Πάρος

Με καταπληκτική θέα στον κόλπο, το ξενοδοχείο Ακρωτήρι στην Παροικιά, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

Έχει 30 δωμάτια, ενώ διαθέτει και πισίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα και να πάρουν το ποτό τους στο pool bar. Ο κήπος αποτελεί, ίσως, το καλύτερο σημείο για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Τα ευρύχωρα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και τηλεόραση. Επίσης, διαθέτουν ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών και τηλέφωνο. Τα πιο ευρύχωρα είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Διαθέτει εστιατόριο και μπαρ, ενώ η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένες ώρες.

Τοποθετημένο σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Pirate Bar, το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν στάθμευση.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 58 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Παραδοσιακά Διαμερίσματα Άννα – Σαντορίνη

Αυτό το παραδοσιακό συγκρότημα διαμερισμάτων στο κέντρο της πόλης προσφέρει μεταξύ άλλων δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Όλα τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα, ενώ διαθέτουν και δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν αποθήκευση αποσκευών, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και κήπο. Για οποιαδήποτε ζητήματα σχετικά με το ταξίδι σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο περιηγήσεων.

Όλα τα άνετα διαμερίσματα έχουν τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο και κουζινάκι. Επίσης, προσφέρουν ανέσεις όπως πιστολάκι μαλλιών, μίνι μπαρ και συσκευή για καφέ και τσάι. Μπορείτε να επιλέξετε τα εξαιρετικά μεγάλα διαμερίσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά είναι και τα ακόλουθα: Αρχαιολογικό Μουσείο, Θέατρο Γύζη. Για τους λάτρεις του ψαρέματος, το συγκρότημα διαμερισμάτων είναι κτισμένο πολύ κοντά σε σημεία κατάλληλα για ψάρεμα.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 59 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Artemis Village – Σαντορίνη

Κτισμένο στον Έξω Γιαλό, το 3 αστέρων συγκρότημα είναι ήσυχο και ρομαντικό. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού.

Διαθέτει 20 δωμάτια και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και αποθήκευση αποσκευών. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών. Όλα έχουν ψυγείο. To ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Το Artemis Village Hotel απέχει λιγότερο από 10 λεπτά από το Αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Info

Αξιολόγηση: 9,1
Τιμή: 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Louis Studios – Σαντορίνη

Ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κωμόπολης, το ξενοδοχείο προσφέρει εποχική πισίνα, τζακούζι και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους.

Διαθέτει επίσης καθαριστήριο και στεγνοκαθαριστήριο. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν αποθήκευση αποσκευών, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να βρουν κατάστημα δώρων στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Διαθέτει 13 δωμάτια, που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα. Κάθε μπάνιο περιλαμβάνει ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών.

Τοποθετημένο σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από την παραλία Καμάρι, το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν στάθμευση.

Info

Αξιολόγηση: 8,9
Τιμή: 54 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Albatross Hotel – Σέριφος

Αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών με ταξί από το κέντρο της πόλης.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, ιδιωτικό μπάνιο και πιστολάκι μαλλιών. Πρόσβαση στο ίντερνετ είναι, επίσης, διαθέσιμη.

Στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πολλά δημοφιλή καφέ και εστιατόρια. Για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο διατίθεται πάρκινγκ.

Info

Αξιολόγηση: 6,9
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Yialos Beach Hotel – Ίος

Το Yialos Beach Hotel είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ζεστές και ηλιόλουστες ημέρες στην ταράτσα ή να πιουν το ποτό τους στο μπαρ. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν σνακ μπαρ, συνάλλαγμα και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Ο κήπος αποτελεί, ίσως, το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε.

Διαθέτει 17 δωμάτια που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα, όπως τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, ενώ παράλληλα περιλαμβάνουν μίνι μπαρ και ψυγείο.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 60 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Brazzera – Σύρος

Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει μεταξύ άλλων ανελκυστήρα και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής.

Τις ημέρες που ο καιρός είναι πολύ καλός, οι εξωτερικοί χώροι του συγκροτήματος αποτελούν το καταλληλότερο μέρος για να χαλαρώσετε. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να επωφεληθούν από την προσφερόμενη μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο και από την υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων.

Διαθέτει14 δωμάτια με κλιματισμό. Τα λουτρά διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών και ντουζιέρα. Αρκετά δωμάτια είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το κατάλυμα διαθέτει και δική του καφετέρια.

Το αεροδρόμιο Σύρου απέχει σχεδόν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ αντίστοιχο χρόνο θα χρειαστείτε για να φτάσετε σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 53 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Francoise Hotel – Σύρος



Με καταπληκτική θέα στην εξοχή, το ξενοδοχείο Francoise Hotel Γαλησσάς, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet. Διαθέτει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, ανελκυστήρα και κέντρο σπα και ευεξίας. Επίσης, διαθέτει φύλαξη βρεφών /παιδιών, , και στεγνοκαθαριστήριο. Το ατμόλουτρο αποτελεί το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική ημέρα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μίνι μπαρ, πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο. Μπορείτε απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας στο εστιατόριο και το μπαρ.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 48 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
Aeolos Bay Hotel – Τήνος

Χτισμένο σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από το Μνημείο Έλλη..

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πισίνα, ασανσέρ και σνακ μπαρ. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται αποθήκευση αποσκευών, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και είναι διαθέσιμη υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Παραλιακά κτισμένο, το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με ψυγείο καθώς και μίνι μπαρ. Τα δωμάτια διαθέτουν και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ