Ένα πολύ εντυπωσιακό πλωτό ξενοδοχείο, με διαμερίσματα-καταμαράν θα προσφέρει στους επισκέπτες του την τέλεια ευκαιρία για πραγματικά δωμάτια με… απεριόριστη θέα στο νερό.

Το σχέδιο ανέπτυξε η εταιρεία Salt & Water design studio, με σκοπό την προώθηση του τουρισμού σε εσωτερικά ύδατα. Το πλωτό ξενοδοχείο απέσπασε πρόσφατα το βραβείο Millennium Yacht Design Award, σε διεθνή διαγωνισμό για σχεδιαστές γιοτ.

float2

Μια κεντρική μονάδα θα αποτελεί το χώρο του λόμπι, όπου θα γίνεται το check in των επισκεπτών και η οποία θα συνδέεται με τις υπόλοιπες πλωτές μονάδες-καταμαράν μέσω ενός φορητού μονοπατιού.

float3

Η κεντρική μονάδα θα διαθέτει εκτός από το χώρο της υποδοχής, ένα εστιατόριο, μια αίθουσα εκδηλώσεων, μια καφετέρια και τα γραφεία του προσωπικού.

float7

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα καινοτόμο σχεδιασμό-καταμαράν, ο οποίος επιτρέπει το διαχωρισμό του από την αποβάθρα και την επιλογή της ιδανικής τοποθεσίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ενοίκων του. Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα.

Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι το πλωτό ξενοδοχείο θα παρέχει την τέλεια λύση για τον τουρισμό, χωρίς καμία παραβίαση της φυσικής αρμονίας του περιβάλλοντος χώρου. float1 float4 float6

float5