Είναι η μικρότερη και απλούστερη στη χρήση συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας στον κόσμο, ζυγίζοντας μόλις 95 γραμμάρια.

Και πιάνει παντού, φτάνει να είναι ορατός ο ουρανός.

Τι κάνει το Stick της Bivy; Μετατρέπει κάθε smartphone σε δορυφορικό δέκτη, ώστε να καταφέρεις να επικοινωνήσεις όταν δεν έχεις σήμα. Εκεί στις εσχατιές του κόσμου που σε έφερε το περιπετειώδες πνεύμα σου.

Το Stick προσφέρει συνδεσιμότητα έξω από τα καθιερωμένα, απαλλάσσοντάς σε από έννοιες για κάλυψη δικτύου και τέτοια πεζά πράγματα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το μικρό και πανάλαφρο Stick μετατρέπει το κινητό σε σύστημα δορυφορικής επικοινωνίας, επιτρέποντας την αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων εκεί που κανένα επίγειο δίκτυο δεν πιάνει. Η κάλυψή του αγγίζει το 100% παντού στη Γη.

Όσο βλέπεις ουρανό, το gadget της Bivy σε κρατά σε επαφή με τον κόσμο, παρακολουθώντας ταυτοχρόνως το στίγμα σου, ώστε να ξέρει πού ακριβώς είσαι αν πατήσεις το κουμπί SOS, που ενημερώνει αμέσως την πλησιέστερη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Ακόμα και προγραμματισμένα μηνύματα μπορεί να στέλνει όταν φτάνεις σε προκαθορισμένες τοποθεσίες, ώστε να ξέρουν οι δικοί σου ότι είσαι καλά. Όσο για την μπαταρία του, διαρκεί για 120 ώρες σε καθεστώς αναμονής.

Το Bivy Stick είναι σε καθεστώς προπαραγγελίας και καταφτάνει μέρα με τη μέρα. Όσο για την τιμή του, κοστίζει 307 ευρώ (350 δολάρια).