Η CES 2020 κομίζει πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα και η Mophie ήταν μία από τις εταιρίες που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Θέλοντας να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, πέραν των φορητών μπαταριών δηλαδή, επιχειρεί πια να εισβάλει και στα αυτοκίνητά μας.

Mophie Powerstation Go το λένε και είναι μια φορητή μπαταρία που μπορεί να φορτίσει ασύρματα κάθε συσκευή, βάζοντας μπροστά ακόμα και την μπαταρία του αυτοκινήτου που μας έχει προδώσει.

Χάρη στη θηριώδη μπαταρία των 44.400mWh, παρέχει όλο το ρεύμα που θα χρειαστείς ποτέ στην καθημερινότητά σου και με το παραπάνω.

Δύο θύρες USB, υποδοχή AC, ασύρματη φόρτιση και καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αυτοκινήτου παρέχει, ακόμα και δυνατό LED φακό για εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

Το μόνο κακό; Πως η μπαταρία χρειάζεται 9 ολόκληρες ώρες για να φορτίσει πλήρως και καταναλώνει το 50% της για να βάλει μπροστά το αμάξι. Είναι ωστόσο μια καλή λύση για συσκευή όλα-σε-ένα.

Το Powerstation Go είναι ήδη διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Mophie έναντι 159,95 δολαρίων (144 ευρώ)…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.