Σε φάση… ανανέωσης βρίσκεται το twitter και ο ιδιοκτήτης του, Έλον Μασκ αποφάσισε οι χρήστες της πλατφόρμας να αποχαιρετήσουν το μπλε πουλί που ήταν το σήμα κατατεθέν και τη θέση του να πάρει το εικονίδιο ενός σκυλιού ράτσας Shiba Inu, χαρακτηριστικό του κρυπτονομίσματος Dogecoin.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Twitter Έλον Μασκ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία εικόνα με τον νέο πρωταγωνιστή από το Dogecoin, όπου φέρεται να λέει σε έναν τροχονόμο που κοιτά την ταυτότητά του πως: «αυτή είναι παλιά φωτογραφία».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μασκ ήθελε να προετοιμάσει τους χρήστες για την επερχόμενη αλλαγή. Λίγο μετά το εικονίδιο του Twitter άλλαξε και εξαφανίστηκε το μπλε πουλί.

«Όπως το είχα υποσχεθεί» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, αναρτώντας μία παλιότερη στιχομυθία με τον χρήστη WSBChairman. «Χρειάζεται κάποια νέα πλατφόρμα;», αναρωτιόταν ο Μασκ. «Απλώς αγόρασε το Twitter και αντικατέστησε το logo του πουλιού με το Doge», του απαντούσε ο WSBChairman. «Χαχαχα, αυτό θα ήταν αρρωστημένο», είχε απαντήσει τότε ο μεγιστάνας.