Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Ευέλικτο και πανίσχυρο, έτσι θα χαρακτηρίζαμε το εντυπωσιακό tablet Samsung Galaxy Tab S7+.

Εξοπλισμένο με ένα οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6GB + 128GB, δυνατότητα επέκτασης με microSD μνήμη (μπορεί να φτάσει το 1Τ) και Android 10 λογισμικό, το Samsung Galaxy Tab S7+ μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα σας, ενώ με εργαλεία, όπως το Samsung Notes, το S Pen (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), το Book Cover Keyboard και ένα ποντίκι, θα σας επιτρέψει να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Οι διαστάσεις του είναι κατάλληλες για να το έχετε παντού μαζί σας, γεγονός που προσφέρει απόλυτη ελευθερία στον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε.

Σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι η συσκευή διευκολύνει την εργασία από πολλαπλές συσκευές, ταυτόχρονα. Εάν βρίσκεστε κάπου που δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi δίκτυο, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το Auto Hotspot για να συνδεθείτε αυτόματα με άλλες Samsung Galaxy συσκευές με δυνατότητα 5G. Παράλληλα, με τη λειτουργία Nearby Share, απλοποιείται η μεταφορά αρχείων σε κοντινές επαφές

Απολαύστε απρόσκοπτη εμπειρία τηλεδιάσκεψης, γρήγορα downloads και streaming χωρίς καθυστερήσεις όπου και αν βρίσκεστε.

Το Samsung Galaxy S7+ δεν είναι όμως μόνο ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για λόγους εργασίας, προσφέρει και αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με καθηλωτική οθόνη και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, θα απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική και θα «στριμάρετε» τις πιο πρόσφατες σειρές και ταινίες. Χαλαρώστε στον καναπέ του σπιτιού σας παίζοντας παιχνίδια ή περάστε ευχάριστα την ώρα σας στο τραίνο, βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς.

Απολαύστε κάθε στιγμή, όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε, με το εντυπωσιακό tablet Samsung Galaxy Tab S7+!

Η σειρά Tab S7 και Tab S7+ είναι διαθέσιμη στις εξής αποχρώσεις: Mystic Black, Mystic Bronze

Περισσότερες πληροφορίες: samsung.com/gr!