Τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και κάθε είδους «έξυπνη», φορητή συσκευή έχουν γίνει πια αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και, δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτά πια.

Πολλές φορές όμως, μας κάνουν τη ζωή δύσκολη… ειδικά όταν τελειώνει η μπαταρία τους και δεν έχουμε άμεσα στη διάθεσή μας τρόπο για να τα φορτίσουμε και πάλι.

Τη λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει ένα… πορτοφόλι, το οποίο έχει διπλό ρόλο.

Είναι και πορτοφόλι, αλλά και… φορτιστής!

Το Mighty Power Wallet μοιάζει σαν ένα οποιοδήποτε άλλο δερμάτινο πορτοφόλι, μόνο που στο εσωτερικό του εκτός από χρήματα, «κρύβει» και μια μπαταρία και μια micro USB θύρα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει συσκευές, όπως ταμπλέτες, smartphones και e-readers.

Είναι κατασκευασμένο από ιταλικό δέρμα, οι διαστάσεις του είναι 11x9x2,5 εκατοστά και φέρει μια «εντοιχισμένη» 3000mAh μπαταρία, η οποία έχει 1,5 φορά περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεται για να φορτίσει ένα smartphone, σύμφωνα με τη MailOnline.

Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από το μοντέλο του κινητού και την «ηλικία» του. Ένα iPhone 6 όμως, για παράδειγμα, θα χρειαζόταν 2,5 ώρες για να φορτίσει από το 0 στο 100%.

Η μπαταρία του πορτοφολιού μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας ένα micro USB καλώδιο και ένα φορτιστή.