Η Alpha Bank, είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει, ήδη εδώ και έναν χρόνο, το Apple Pay στους Πελάτες της, πιστή στη δέσμευσή της να καινοτομεί πάντα για να προσφέρει την τελευταία τεχνολογία στους Πελάτης της.

Εδώ και έναν χρόνο, λοιπόν, σχεδόν 100.000 Πελάτες Alpha Bank κάνουν τις συναλλαγές τους εύκολα και με ασφάλεια μόνο με το iPhone τους και το Apple Pay! Περισσότερες από 180.000 κάρτες Visa και Mastercard® έχουν ενεργοποιηθεί στην υπηρεσία, ενώ ο αριθμός αυξάνεται με σταθερό ρυθμό, καθώς οι ανέπαφες συναλλαγές κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, προσφέροντας στο κοινό ευκολία και αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών στην καθημερινότητα. 

Ο τζίρος που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση με Apple Pay πλησιάζει τα 15 εκ. Ευρώ μετά και το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των φυσικών καταστημάτων. Φαίνεται λοιπόν πως το καταναλωτικό κοινό δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στην υπηρεσία, καθώς παρέχει απόλυτη ασφάλεια ακόμη και σε συναλλαγές μεγαλύτερης αξίας.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας αυτό το καλοκαίρι είναι το iPhone ή το Apple Watch σας! Εγγράψτε τις κάρτες σας στο Apple Pay εύκολα, με λίγα μόνο βήματα, τώρα και μέσα από την εφαρμογή myAlpha Mobile, επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί που έχει προστεθεί στις λεπτομέρειες της κάρτας σας, και  απολαύστε εύκολες και ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές, αφήνοντας το πορτοφόλι στο σπίτι!