Όπως όλα δείχνουν ίσως τελικά έχουμε την επίσημη πρώτη του επερχόμενου iWatch της Apple αυτό τον Οκτώβριο.

Από όσα έχουν ακουστεί, η συσκευή μπορεί να έχει μια καμπυλωτή OLED οθόνη, μια σειρά από αισθητήρες και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Η Apple επίσης πλέον συνεργάζεται και με τις Mayo Clinic και Cleveland Clinic στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων σχετικό με την υγεία.

Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση του Nikkei το παραπάνω γεγονός εστιάζει ακόμη περισσότερο στη σύντομη κυκλοφορία μιας wearable συσκευής από την Apple.

H κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο, όπως σημειώθηκε για ακόμη μια φορά η έκθεση. Αν και η Apple αρέσκεται να ανακοινώνει νέο hardware το Σεπτέμβριο, τα τελευταία χρόνια αυτό έχει να κάνει με νέα iPhones συνήθως.

Επόμενο «παράθυρο» νέων hardware είναι ο Οκτώβριος όπου συνήθως βλέπουμε νέα iPads και Macs. Ανάλογα λοιπόν τώρα το πώς θέλει να λανσάρει η Apple το iWatch θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του σε κάποιον από αυτούς τους δύο μήνες.

Το Nikkei αναφέρει επίσης πως η Apple προσανατολίζεται σε μια παραγωγή της τάξης των 3-5 εκατομμυρίων iWatches το μήνα. Το μόνο πρόβλημα είναι οι κατασκευαστές των εξαρτημάτων του iWatch που δεν έχουν ακόμη ιδέα τα ακριβή πλάνα της Apple για το λανσάρισμα του στην αγορά.

Πηγή: appleworldhellas.com