Ο αρχιμηχανικός των Google Glass «μετακόμισε» στην Oculus VR

Εγκατέλειψε την Google για χάρη... της εικονικής πραγματικότητας


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGADGETS
17:02
19/05/2014
Ο αρχιμηχανικός των Google Glass «μετακόμισε» στην Oculus VR
loading

Πριν αλλάξει το επάγγελμά του στη σελίδα του στο LinkedIn, ο Adrian Wong δήλωνε «professional daydreamer for Google». Προφανώς, το να ονειρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν του ήταν αρκετό και προτίμησε την εικονική πραγματικότητα του Oculus Rift. Ή τα πολύ περισσότερα χρήματα του Facebook...

Μέχρι πριν λίγα 24ωρα, ο Wong ήταν ο αρχιμηχανικός των Google Glass και υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης της Explore Edition των γυαλιών, η οποία δόθηκε στη λιανική αγορά της Αμερικής πρόσφατα.

Η μεταγραφή του στην Oculus VR έγινε ξαφνικά και αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στην πιάτσα της τεχνολογίας.

Από το Μάρτιο που ανακοινώθηκε η εξαγορά της Oculus VR από το Facebook έναντι 2 δισ. δολαρίων, οι μεταγραφές προς τη φιλόδοξη πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας είναι πολλές και εξέχουσες. Ξεχωρίζουμε τον Michael Abrash και τον Aaron Nicholls, αμφότεροι από τη Valve.

Ο ερχομός του Adrian Wong, σε συνδυασμό με την προσθήκη των σπουδαίων gaming προγραμματιστών, προφανώς σχετίζεται με τις εξαγγελίες του CEO της Oculus VR, Brendan Iribe, σχετικά με τη δημιουργία ενός virtual reality MMO game, το οποίο θα παίζεται μέσω της πλατφόρμας του Facebook και θα φιλοξενεί 1 δισ. gamers!

Πηγή: thegang.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει