Η Gizelis Robotics επεκτείνει μεθοδικά το δίκτυό της και συνεχίζει να ανεβάζει ταχύτητες στην εξωστρέφειά της. Οι ρομποτικές εφαρμογές και τεχνολογικές λύσεις που έχει αναπτύξει για τις εξειδικευμένες  ανάγκες των κλάδων της μεταποίησης, της εφοδιαστικής αλυσίδας, των ταχυμεταφορών, τροφίμων & ποτών, ζυθοποιιών, χημικών και του ευρύτερου παραγωγικού κλάδου (Manufacturing) θα προσφέρονται και θα υποστηρίζονται και στην Γερμανική αγορά. Η επέκταση της Gizelis Robotics στην ιδιαίτερα απαιτητική τεχνολογικά αγορά της Γερμανίας  επικυρώνει την αξιοπιστία, την  ποιότητα και την τεχνολογική αξία των προϊοντικών εφαρμογών και λύσεων της.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψης στη Γερμανία αντιπροσωπείας της εταιρίας με επικεφαλής τον ιδρυτή και πρόεδρο κ. Ευάγγελο Γκιζελή.  Η ομάδα της Gizelis Robotics στην οποία μετείχαν επίσης οι κκ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, General Manager και Παναγιώτης Λάγιος, CTO,  είχε συναντήσεις και εμπορικές επαφές με την ανώτατη διοίκηση της Yaskawa  Europe Gmbh.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής επισημαίνει: «Η συμφωνία επέκτασης της Gizelis Robotics στη Γερμανία αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης της Yaskawa στην εταιρία μας και στις δυνατότητές της να υποστηρίξει ρομποτικές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Με εμπροσθοφυλακή τη νέα σειρά προϊόντων της που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας  στο πλαίσιο του Industry 4.0. η Gizelis Robotics  είναι έτοιμη να ανταποκριθεί περαιτέρω στις απαιτήσεις των ευρωπαίων πελατών της.  Ήρθε η στιγμή η επένδυση στο Made in Greece στη ρομποτική τεχνολογία να γίνει πράξη.»

Η Gizelis Robotics παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και αγορές του εξωτερικού. Σημειώνεται ότι η Brookstreet Equity Partners (“Brookstreet”) είναι στρατηγικός εταίρος της Gizelis Robotics. Υποστηρίζει τον τομέα ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης της Gizelis Robotics. Η συνεργασία συνδυάζει την οικονομική εμπειρογνωμοσύνη και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet στην Gizelis Robotics στο πλαίσιο της ανάπτυξης της αγοράς αυτοματισμών Industry 4.0.

Website link – grobotics.eu