Η θερμοκρασία αρχίζει σιγά σιγά να ανεβαίνει και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Η μέρα διαρκεί περισσότερο και ο χρόνος μοιάζει σα να έχει αυξηθεί. Τι καλύτερο, σκέφτεσαι, από μια συνάντηση στο σπίτι με την παρέα; Παίρνεις τηλέφωνο και όλοι είναι «μέσα». Καναπές, χειριστήριο και ορισμένοι φίλοι, για ένα απόγευμα γεμάτο διασκέδαση. Τι θα παίξετε όμως, σκέφτεσαι, αφού τα έχετε εξαντλήσει όλα; 

Μην ανησυχείς. Η αγαπημένη σου συνήθεια, το PlayStation 4, που σου έχει κρατήσει συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια, γεμίζοντας διασκέδαση κάθε σου στιγμή, φέρνει για ακόμη μια χρονιά στο προσκήνιο τις «Days of Play», 15 ημέρες γεμάτες ασυναγώνιστες προσφορές, για να σου χαρίσει ακόμη περισσότερες ώρες διασκέδασης με τους φίλους και ένα λόγο παραπάνω για να τσακώνεστε πάλι ποιος έφταιγε που χάσατε…

Τι; Δεν το ήξερες; Πάμε να δούμε μαζί αναλυτικά τις απίστευτες προσφορές, γιατί νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις αυτό το PS VR που πάντοτε επιθυμούσες, αλλά και να κάνεις επιτέλους δικό σου το The Last of Us Remastered που «λιγουρεύεσαι» εδώ και τόσο πολύ καιρό.

Το PlayStation VR headset ξεκινά με το Starter Pack στα €199,99 και το Mega Pack στα €229,99. Ήρθε η στιγμή να το αποκτήσεις και να δεις το παιχνίδι να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου, σε μια απίστευτα αληθοφανή και καθηλωτική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, με υπερρεαλιστικά περιβάλλοντα 3D και απίθανη ευκρίνεια.

Μα τι θα γίνει με τις πρόσφατες κυκλοφορίες, θα μου πεις; To πολυσυζητημένο Death Stranding, που τόσα ακούς και διαβάζεις για αυτό και η λαχτάρα σου να το δοκιμάσεις όλο και κορυφώνεται. Το Days Gone, στο οποίο τόσο πολύ θες να τεστάρεις τις δυνατότητές σου να ξεφύγεις από τις ορδές των freakers που θα σε κυνηγούν, ενώ ο ιδρώτας της αγωνίας θα τρέχει στο κούτελό σου.

Με τις προσφορές κατά την διάρκεια των «Days of Play» να σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια σειρά από εκπληκτικούς αποκλειστικούς τίτλους από 19,99€, ήρθε η ώρα να τους αποκτήσεις όλους και να κάνεις τα όμορφα καλοκαιρινά βραδάκια ακόμα πιο μοναδικά και απολαυστικά, γεμάτα απίστευτες, gaming περιπέτειες.

Είναι, όμως, και αυτοί οι τίτλοι που σου έχουν κάψει την καρδιά και ακόμη δεν έχεις παίξει. Τίτλοι που έχουν αγαπηθεί, έχουν χαράξει το δικό τους σημάδι στη ποπ κουλτούρα και θεωρούνται από τους πιο πρωτοποριακούς στο είδος τους, όπως το Uncharted, The Last of Us Remastered, Horizon Zero Dawn και φυσικά το God of war. Και τώρα θα σε κάνω να χαρείς για ακόμη μια φορά, αφού με τα PlayStation Hits στα 14,99€ στις «Days of Play», μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών τίτλων, συμπεριλαμβανομένων και των παραπάνω, για να ζήσεις και εσύ ο ίδιος τις στιγμές αδρεναλίνης που τόσο καιρό σου περιγράφουν οι φίλοι σου και εσύ ζηλεύεις.   

Α, ξέχασα να σου πω και το καλύτερο! Κατά τη διάρκεια των «Days of Play»  η 12μηνη συνδρομή PlayStation Plus θα είναι στα 42€. Έτσι, με την συνδρομή PS Plus και τις μοναδικές προσφορές να καταφθάνουν και στο PlayStation Store από τις 3 έως τις 17 Ιουνίου, οι κορυφαίοι τίτλοι μπορούν να γίνουν δικοί σου!

Άντε, ακόμη κάθεσαι; Οι προσφορές έχουν αρχίσει ήδη και θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου. Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις….

*Ενδεικτική Λιανική Τιμή. Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.